Nagy szemetseg lenne? Mi a velemenyetek?
Ahhoz, hogy nem talalom meg a szerelmet nem hiszem, hogy sok koze lenne annak, hogy nem megy az egyetem.
Ezt a kerdest pedig vegso elkeseredesemben tettem fel.
ON: Hiába nem akarsz, előbb-utóbb kénytelen leszel kiállni eléjük és megmondani mi van. Vagy most mond el nekik és keress munkát, vagy húzz bele, külön tanár, szótárazás ezerrel és bele fogsz jönni. Hidd el, tudom, hogy nehéz, de valamiért ezt a szakot, ezt az egyetemet választottad, ez lebegjen a szemed előtt.
OFF: Ez is te vagy??
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Nem, az nem en vagyok!
Nincs motivaciom, teljesen meguntam mar az eletemet, mindent. Szivesebben mennek kulfoldre dolgozni par honapot, majd hazajonni...Igy nem buli, hogy fizetik evekig az egyetemet, es lehet, hogy munkahelyem se lesz, mig mas dolgozik, penze is van...
Én meg szerbiai magyar vagyok,szerb nyelven volt minden tantárgyam az egyetemen.Ne mondjak semmit,hogy milyen érzés volt mikor beültem az órára és semmit nem értettem meg belőle,kb akár kinába is mehettem volna+az első évem a szótárazás jegyében tellt.Évet ismételtem,de nem hagytam abba,feladni a legkönyebb,és ráadásul dolgozni sem könyebb mint tanulni,egy munkahelyen is ugyanúgy vannak nehézségek és problémák amiket meg kell oldani.
Nincs olyan évfolyamtársad aki esetleg elmagyarázná amit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!