Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy szemetseg lenne? Mi a...

Nagy szemetseg lenne? Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Nem merek a szuleimnek szolni arrol, hogy nem tetszik az egyetem, es arra gondoltam, hogy nem szomoritom oket azzal, hogy elkezdem, hogy nem tetszik, nem jo, nem akarom folytatni, hanem nem mondok semmit, nem jarok be orakra, maradok az egyetemi varosba, majd ev vegen azt mondom nekik, hogy nem sikerultek a vizsgaim, nekem nem megy ez az egyetem, otthagyom inkabb.
2014. márc. 17. 09:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
EN is szivesebben szeretnek csaladot, de nem talalok ra soha a szerelemre...
2014. márc. 17. 11:40
 22/32 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz mert ilyen a gondolkodásod. Ebben segítene neked a doki.
2014. márc. 17. 11:44
 23/32 A kérdező kommentje:

Ahhoz, hogy nem talalom meg a szerelmet nem hiszem, hogy sok koze lenne annak, hogy nem megy az egyetem.

Ezt a kerdest pedig vegso elkeseredesemben tettem fel.

2014. márc. 17. 11:45
 24/32 anonim ***** válasza:
De köze van mert nem felnőtt emberként viselkedsz kibújsz a felelősség alól, olvasd már el mit írsz átverem a szüleimet az egyetemmel mint egy gimis körülbelül úgy viselkedsz.
2014. márc. 17. 11:48
 25/32 A kérdező kommentje:
De mondtam azt is, hogy nem merek elejuk allni, hogy nekem ez se megy, majd hazamenni, es azon agyalni, hogy mennyire bantja oket, hogy meg se probaltam. Igy legalabb azt hiszik, hogy probalkoztam, de nem sikerult. Kegyes hazugsag.
2014. márc. 17. 11:52
 26/32 anonim ***** válasza:

ON: Hiába nem akarsz, előbb-utóbb kénytelen leszel kiállni eléjük és megmondani mi van. Vagy most mond el nekik és keress munkát, vagy húzz bele, külön tanár, szótárazás ezerrel és bele fogsz jönni. Hidd el, tudom, hogy nehéz, de valamiért ezt a szakot, ezt az egyetemet választottad, ez lebegjen a szemed előtt.

OFF: Ez is te vagy??

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2014. márc. 17. 12:02
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem, az nem en vagyok!

Nincs motivaciom, teljesen meguntam mar az eletemet, mindent. Szivesebben mennek kulfoldre dolgozni par honapot, majd hazajonni...Igy nem buli, hogy fizetik evekig az egyetemet, es lehet, hogy munkahelyem se lesz, mig mas dolgozik, penze is van...

2014. márc. 17. 12:11
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szerbiai magyar vagyok,szerb nyelven volt minden tantárgyam az egyetemen.Ne mondjak semmit,hogy milyen érzés volt mikor beültem az órára és semmit nem értettem meg belőle,kb akár kinába is mehettem volna+az első évem a szótárazás jegyében tellt.Évet ismételtem,de nem hagytam abba,feladni a legkönyebb,és ráadásul dolgozni sem könyebb mint tanulni,egy munkahelyen is ugyanúgy vannak nehézségek és problémák amiket meg kell oldani.

Nincs olyan évfolyamtársad aki esetleg elmagyarázná amit nem értesz?

2014. márc. 17. 13:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha meg nem tetszik a munka kirúgatod magad? Tessék kicsit változtatni a gondolkodásodon. Tessék megpróbálni. Ha nem megy akkor legalább később nem lesz lelki ismetet furdalásod. Ráadásul ez előbb utóbb ki is fog derülni ha hazudsz a szüleidnek.
2014. márc. 17. 13:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha közben az ő pénzükből élsz ez előre kitervelt csalás ami miat simán beperelhetnek... igen a saját szüleid és igazuk is lesz.
2014. márc. 17. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!