Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, nektek mi erről a...

Szülők, nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__541..

16 éves kislány és 29 éves férfi egy kapcsolatban...

2014. febr. 24. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Első gondolatom, hogy pedofil a férfi.
2014. febr. 24. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanez, csak a lányomnak nem lenne barátja. Vannak "módszereim", amivel el tudom zárni tőle. Ha tetszik, ha nem.
2014. febr. 24. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
De miért zavar ez bárkit is? Igen, jó eséllyel nem lesz belőle esküvő, de ha egy vele egykorúval jár a csaj, ez ugyanúgy igaz. Vagy hogy egy 29 évesnek csak a szexre kell a csaj... egy 16 éves fiúnak mégis mi másra? Érzelmileg akkor már egy 29 éves sokkal érettebb... Tök fölösleges ebbe beleszólni, 99% hogy úgyis vége lesz magától pár hét után, ha meg mégsem, akkor meg azért. 10 évvel később ez már nem egy nagy korkülönbség.
2014. febr. 24. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
valami beütése van a pasinak az biztos.
2014. febr. 25. 05:33
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Azt nem értem, hogy miért pontoztak le. Egy féltő apa vagyok és ha kell, büntetéssel tartom vissza, de inkább haragudjon, mint hogy nagyszülő legyek. Még nincs itt az ideje, hogy gyereke legyen. Persze, nem tarthatom vissza örökre, de egyenlőre még igen. Majd ha 16 lesz, lehet barátja. Akit én megismerek és engedélyezek. Nem egy szexmaniás, link senkiházi. És nem olyan, aki majdnem 2-szer annyi idős mint ő. Nem és kész.

Mellesleg mivel a VÉLEMÉNYT kérdezték, elmondtam, hogy NEKEM EZ A VÉLEMÉNYEM. Tetszik tetszik, nem nem. Nem kell leértékelni vélemény kérdezés esetén. Én csak féltem őt.

~2-es

2014. febr. 25. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a biztos, ha 18-at betölti a lány...

Fordítva, ha 16 lenne a srác és a nő 29, én is gratulálnék a srácnak! :D

2014. márc. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!