Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők - akiknek 18-20 fölötti...

Szülők - akiknek 18-20 fölötti a lányuk -, ti mit tanácsolnátok neki, ha kikérné a véleményeteket erről? (alább)

Figyelt kérdés
Elmesélné, hogy van egy udvarlója, aki gazdagságot, jómódot ígér neki, ha összeáll vele. Csak ott van az érem másik oldala, hogy már pár éve párkapcsolatban él a lányod.
2013. júl. 20. 22:44
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Annyit még leszögeznék, hogy ez az udvarló nem egy idős pasas lenne, hanem fiatal huszon/harmincéves.
2013. júl. 20. 22:47
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Én becsületességre nevelem majd és arra hogy ne legyen kapzsi, sz emberi tulajdonságok sokkal fontosabbak holmi anyagi javaknál. Azt, hogy melyiket választja, neki kell tudnia, mindenki a saját hibájából tanul.
2013. júl. 20. 22:48
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ ,hogy pár és párkapcsolat aholboldogok és szeretik egymást segítik stb csak ugye dolgozni kell a pénzért vagy állandó vita minden évben megcsalás elvannak egymással ráadásúl még pénz sincs soha?

Szerintem is az emberi tulajdonságok a legfontosabbak. Tudom én ,hogy ahol van pénz ott kevesebb a vita ,de ott is van...

2013. júl. 20. 22:52
 4/30 anonim ***** válasza:
56%
Ha számlát ad legális ez a munka!
2013. júl. 20. 23:00
 5/30 A kérdező kommentje:

# 2

Az emberi tulajdonságok egy párkapcsolatban épp az anyagi javaktól függenek (szerintem). Én nem hiszem, hogy feltétlenül kapzsiságot meg pénzéhséget jelent egy huszonéves lánynál/nőnél, ha ő a jobb lehetőségeket keresi. Inkább azt látja, hogy azzal a bizonyos illetővel ki tudja teljesíteni az életét, a gyerekkori álmai valóra válhatnak, a barátnők is irigykedhetnek rá.

2013. júl. 20. 23:13
 6/30 anonim ***** válasza:
78%
Akkor még te is reménykedhetsz kérdező, hogy jön valaki aki pénzes. :)
2013. júl. 20. 23:14
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

"a barátnők is irigykedhetnek rá"

Hát ez aztán igen meggyőző rendezőelv egy párkapcsolatban...

2013. júl. 20. 23:15
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Fontos a pénz persze. De én speciel nem dobnám ki a férjem ha jönne egy pénzesebb manus. Mert a férjem szeretem, én nem akarok kérkedni sem, és megélünk a kis fizunkból is. Megpróbáltam elképzelni hogy olyannal éljek, akinek több pénze van ugyan, de nem szeretem. Nem menne...
2013. júl. 20. 23:19
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányoknak az a verzió miért nem jut eszébe, hogy saját erőből legyen vagyonuk?

Mert a pénzes udvarló bármikor leléphet és utána ismét lehet rágni a küszöböt. Rosszabb esetben visszaél az anyagi kiszolgáltatottsággal és bántalmazásba torkollik a dolog. Legalábbis nagyobb rá az esély, ha valaki eleve a pénzével akar hódítani, nem a személyiségével.

2013. júl. 20. 23:27
 10/30 A kérdező kommentje:

Az nyilván egy másabb szitu, ha házas életből lép ki egy nő a jobb életért, hiszen már elkötelezte magát. Ha még gyerekük is van, az meg duplán nagy kicseszés a férjjel.

Én az olyan lányokra céloztam a kérdésemmel, akik csak járogatnak a pasival, de még nincsenek igazán komoly terveik.

Két véglet van. Az egyik, amit te írsz, a másik pedig ez a fajta gazdag: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__461..

2013. júl. 20. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!