Szülők - akiknek 18-20 fölötti a lányuk -, ti mit tanácsolnátok neki, ha kikérné a véleményeteket erről? (alább)
Attol függ ,hogy pár és párkapcsolat aholboldogok és szeretik egymást segítik stb csak ugye dolgozni kell a pénzért vagy állandó vita minden évben megcsalás elvannak egymással ráadásúl még pénz sincs soha?
Szerintem is az emberi tulajdonságok a legfontosabbak. Tudom én ,hogy ahol van pénz ott kevesebb a vita ,de ott is van...
# 2
Az emberi tulajdonságok egy párkapcsolatban épp az anyagi javaktól függenek (szerintem). Én nem hiszem, hogy feltétlenül kapzsiságot meg pénzéhséget jelent egy huszonéves lánynál/nőnél, ha ő a jobb lehetőségeket keresi. Inkább azt látja, hogy azzal a bizonyos illetővel ki tudja teljesíteni az életét, a gyerekkori álmai valóra válhatnak, a barátnők is irigykedhetnek rá.
"a barátnők is irigykedhetnek rá"
Hát ez aztán igen meggyőző rendezőelv egy párkapcsolatban...
Az ilyen lányoknak az a verzió miért nem jut eszébe, hogy saját erőből legyen vagyonuk?
Mert a pénzes udvarló bármikor leléphet és utána ismét lehet rágni a küszöböt. Rosszabb esetben visszaél az anyagi kiszolgáltatottsággal és bántalmazásba torkollik a dolog. Legalábbis nagyobb rá az esély, ha valaki eleve a pénzével akar hódítani, nem a személyiségével.
Az nyilván egy másabb szitu, ha házas életből lép ki egy nő a jobb életért, hiszen már elkötelezte magát. Ha még gyerekük is van, az meg duplán nagy kicseszés a férjjel.
Én az olyan lányokra céloztam a kérdésemmel, akik csak járogatnak a pasival, de még nincsenek igazán komoly terveik.
Két véglet van. Az egyik, amit te írsz, a másik pedig ez a fajta gazdag: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__461..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!