Szülők - akiknek 18-20 fölötti a lányuk -, ti mit tanácsolnátok neki, ha kikérné a véleményeteket erről? (alább)
Figyelt kérdés
Elmesélné, hogy van egy udvarlója, aki gazdagságot, jómódot ígér neki, ha összeáll vele. Csak ott van az érem másik oldala, hogy már pár éve párkapcsolatban él a lányod.2013. júl. 20. 22:44
11/30 anonim válasza:
Arra nem válaszoltál, mi akadályoz meg abban, hogy saját erőből tegyél szert vagyonra?
12/30 A kérdező kommentje:
Semmi nem akadályoz meg, mert saját erőből teszek szert rá.
2013. júl. 20. 23:45
13/30 anonim válasza:
A váláskor történő lenyúlás nem saját erő.
14/30 A kérdező kommentje:
Hogy tiszta legyen a kép: Én a férfi vagyok!
2013. júl. 20. 23:51
15/30 anonim válasza:
Pontosítsunk: férfinak tartod magad, önbizalom az nincs.
16/30 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne?
2013. júl. 20. 23:55
17/30 anonim válasza:
Akinek van önbizalma, az a személyiségével elvarázsolja a nőt. Akinek nincs, az venni próbál.
18/30 A kérdező kommentje:
Hát ez kész...
Minden kérdésnél akad egy személyeskedő, kioktató, irigy ember. Nem tök mindegy, hogy ki hogyan szerez magának társat?
2013. júl. 21. 00:07
19/30 anonim válasza:
:D
Mire lennék irigy? Ha nem érdekelnek a válaszok ne tegyél fel kérdést. Ott a nő, vigyed a pénzt és vegyed.
20/30 A kérdező kommentje:
...meg írtam is, hogy PÁRKAPCSOLATBAN ÉLŐ LÁNY. Az ilyenhez meg aztán odamehetsz a személyiségeddel, ha kevesebb pénzed van, mint a jelenlegi barátjának, akkor miért lépne ki a tutiból? Akkor úgy varázsolhatsz a személyiségeddel, ahogy csak akarsz.
2013. júl. 21. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!