Szülők - akiknek 18-20 fölötti a lányuk -, ti mit tanácsolnátok neki, ha kikérné a véleményeteket erről? (alább)
édes fiam, csak hogy egy tapasztalatból írt választ olvashass: engem a személyiségével csábított el a párom a pénzes pasimtól.
a lóvé még önmagában semmit nem jelent. persze ha saját erejéből szedte össze a jóember, akkor némi észt és ügyességet sejtet, de attól még lehet egy arrogáns beképzelt bunkó, hiába vastag a bankszámlája.
igen nagy tévhit, h minden nő hasraesik a nagy pénz láttán/hallatán. amelyik lehidal tőle, az csak eladja magát. a testét és a lelkét is, de igazi érzelmeket nem túl magas százalékban prezentál.
anyám nekem mindig azt tanácsolta, h azzal a fiúval járjak, aki őszintén szeret, és én is szeretem őt. ne a pénzét, ne a társadalmi pozícióját nézzem. a csóróból is lehet egyszer jómódú ember ha tesz érte. ugyanígy a burzsuj is lecsúszhat. nekem őszintén szólva jó érzés, h nem a készbe teszem be a popómat, hanem együtt lapátoljuk össze a közös jövőre valót. szeretem magam kihúzni, és a saját érdemeimre büszke lenni. azzal elég sovány lenne nagyzolni, h a párom milyen gazdag csóka. egyébként sem stílusom az ilyesmi.
A nők körében egy dolog tuti,ha nagy luxus autója van és pénzel mint állat,akkor ott valami kicsi,vagy az önbizalma vagy a férfiassága,vagy mindkettő.
Na most egy nő aki már komolyabb dolgokra vágyik és megállapodni szeretne,hosszútávú tervei vannak,az elgondolkodik és olyant választ aki társ mindenbe,nem kell megjátsza magát mindennap,és ami a legfontosabb,nem lesz lecserélve az idő múlásával egy fiatalabb pipire.Merthogy az ilyen pénzes pasik,megszokták,hogy pénzen vásárolnak mindent,és mikor az aktuális kiöregedett,veszünk egy fiatalabb libuskát.
Az irigy barátnőket illetően...az igazi barát nem irigykedik,hanem segít a boldogságban.
Az olyan nő,amelyik a pénzes kapcsolatokat keresi az meg is érdemli a sorsát,és előbb utóbb ő is kiég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!