Nagy szemetseg lenne? Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Nem merek a szuleimnek szolni arrol, hogy nem tetszik az egyetem, es arra gondoltam, hogy nem szomoritom oket azzal, hogy elkezdem, hogy nem tetszik, nem jo, nem akarom folytatni, hanem nem mondok semmit, nem jarok be orakra, maradok az egyetemi varosba, majd ev vegen azt mondom nekik, hogy nem sikerultek a vizsgaim, nekem nem megy ez az egyetem, otthagyom inkabb.2014. márc. 17. 09:52
31/32 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy páran miért tagadják le, hogy egy másik kérdés is az övék. Mintha szégyen lenne több kérdést is feltenni, akár egy témában is. Úgy, hogy a sztori legapróbb részletei is megegyeznek...:) Szerintem kérdező, nem sűrűn fogod elvégezni az egyetemet, elég butának tűnsz!
32/32 anonim válasza:
9es vagyok, azt még hozzátenném,hogy férjem azóta is sikeres a munkájában, azt csinálja amit szeret, és mindig is szeretett volna, már 10éve ugyanazon a munkahelyen van, megbecsülik, szeretik. A fősulira diákhitelt kellett felvennie, azt törlesszük, de egy pillanatig nem bánta meg a döntését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!