Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vááá megőrjít, miért csinálja?

Vááá megőrjít, miért csinálja?

Figyelt kérdés
van egy nagyobb fiú testvérem aki mindig azzal szekál hogy a legjobb barátom (aki fiú) a pasim..ez engem nagyon idegesít és nem is vicces..

2015. márc. 16. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Azért csinálja, mert lelki szegény.

Minél jobban ugrasz rá, annál többet fogja mondogatni. Ignoráld, esetleg mérd végig felvont szemöldökkel és mosolyodj el a bajszod alatt, mintha őrajta lenne valami vicces. Lesz@rom tabletta a megoldás a hülyékkel szemben.

2015. márc. 16. 16:06
 2/16 anonim ***** válasza:

Pont a reakciód miatt csinálja...ne lássa rajtad, hogy idegesít, ha elkezd cukkolni, vond meg a vállad: na és ha igen, akkor is mi van?

Egy idő után, ha látja, hogy téged nem izgat, abbahagyja.

2015. márc. 16. 16:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Lopózz mögé, és vágd nyakon egy sodrófával, vagy hasonlóval, aztán majd abbahagyja.
2015. márc. 16. 16:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Pff ez elég dedó... Na mindegy. Szard le úgy ahogy van. Hidd el akkor abbahagyja. Tapasztalatból tudom.
2015. márc. 16. 16:16
 5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, utolsó inkább kihagynám mert még én kapok :DD
2015. márc. 16. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
azt hittem ez mindenki által tudott, hogy ha letojja az ember a szekálót akkor az abba fogja hagyni...
2015. márc. 16. 16:19
 7/16 A kérdező kommentje:

amúgy a 3#-nak írtam

ha leszarom nem biztos hogy abbahagyja, mert nem csak nekem hanem vagy a másik testvéremnek vagy a szüleinknek magyarázza

2015. márc. 16. 16:24
 8/16 A kérdező kommentje:
szerintetek még mit csinálhatnék?
2015. márc. 16. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Szüleidet innen is csókoltatom, hogy nem állítják le a fiacskájukat.

Kérd meg őket, hogy ők se törődjenek vele, ill. a szüleid határozottan reccsenjenek rá a bátyádra, hogy kapjon az agyához.

2015. márc. 16. 17:00
 10/16 A kérdező kommentje:

de ők is nevetnek ezen (mármint azon amit a bátyám mond)

a másik testvérem meg segít neki

2015. márc. 16. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!