Hippy baby kérdése:
A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kisöcsémet egyszerűen bárhogy kérem hogy száljon le rólam,fogja be,csinálja amit mondok de egyszerűen meg mondom neki 5 percig betartja de aztán mintha semmit nem mondtam volna neki...
Utálom őt néha amikor ilyen!!
KÉrlek segítsetek minnél elöbb!!!!
2013. jún. 28. 14:48
1/25 anonim válasza:
Vége az iskolának, hogy minden tizenéves itt hisztizik egész nap?
Menj ki a levegőre, ne a gép előtt rohadj ...
4/25 A kérdező kommentje:
képzeld kedves,kimegyek de ez a 7 éves sátán követ úgyhógy gondold meg hogy mit írsz!!
2013. jún. 28. 15:02
5/25 A kérdező kommentje:
ezt mind csináltam de akkor megy árulkodni én pedig kikapok!!
2013. jún. 28. 15:02
6/25 anonim válasza:
ez az fágd pofán!
csak tudnám mi az a fág?
7/25 A kérdező kommentje:
ja egyett értek veled:)hehehe
2013. jún. 28. 15:04
8/25 anonim válasza:
Vágd pofán a kis kölyket! És ha panaszkodik? Egy állítás, egy tagadás. Ő azt mondja pofán csaptad, te meg azt hogy nem. Aztán megint adsz neki, ameddig nem száll le rólad!
9/25 anonim válasza:
csináld vele ugyanezt. akkor meglátja, hogy milyen idegesítő. aztán, lesd meg, hogy valami rosszat csinál, majd verd meg, aztán beköpne, de te meg megzsarolod, hogyha beköp, és továbbra is olyan lesz, amilyen, akkor te is beköpöd. csúnya dolog a zsarolás, de hatásos.
10/25 anonim válasza:
Na, pofán vágtad már a kis idegesítő kölyket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!