Megőrjít a helyzetem. Szerintetek maradjak a kapcsolatban vagy próbáljam meg véget vetni neki, amíg nem késő?
30 éves férfi vagyok,életemben először fülig-oda-vissza-keresztül-kassul szerelmes.Igazán.
Volt már eddig is egypár kapcsolatom,de ez a mostani a mennyország.
21 éves,okos,klassz barátnőm van,látom rajta,hogy szeret,de az a bajom,hogy ő nagyon de nagyon kívánatos a férfiak körében,csak fiú barátai vannak,döglenek érte a pasik.
Én vettem el a szüzességét és én vagyok az első kapcsolata és pont ezért félek,hogy egyszer megcsal elhagy egy másikért,mivel egyáltalán nem élte még ki magát.
Megőrülök,ahogy néznek rá a férfiak,barátai.Félek vele maradni :(
Szerintetek eljön az az idő biztosan,hogy ki akar majd mást is "próbálni"?
Azért mert valakik után döglik az ellentétes nem, nem azt jelenti, hogy meg fog csalni. Ez hülyeség. Ha ennyire félsz, vess be mindig valami izgalmasat az ágyba a fürdőbe, mindenhova, evés közbe is. Ne erre alapozd a kapcsolatod!
24/N
Azért hagynád el, mert túl jó nő a párod??
Te sem vagy komplett :)))
Inkább örülj neki.
Nos, kedves kérdező, két lehetőséged van:
a; félreteszed kicsit ezeket az aggodalmakat, és kiélvezed minden pillanatát ennek a kapcsolatnak, függetlenül attól, hogy 20 év van még "hátra" belőle, vagy fél év.
b; aggodalmaskodsz, és a saját butaságod miatt felrúgod az egészet.
Az első variációban van esélyed egy hosszú és boldog kapcsolatra. A másodikban nincs.
Te döntesz.
Hát nem tudom,hogy nála eljön-e az az idő.Nálam eljött! 4-évig voltam egy pasival aki elvette a szüzességemet,azért írtam,hogy pasi mert nem volt teljesen az enyém.
Szóval előre ne rettegj ettől,hogy mi lesz!
Ha úgy is alakul akkor addig is élvezd ki minden percét a kapcsolatotoknak.Próbálj meg nem erre koncentrálni és légy nagyon boldog!!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!