Mit tegyek, hogy jobb kapcsolatban legyek a hugommal? (többi lent)
Nagyon szeretem a hugomat,de sajnos nagyon agresszív tudok lenni ilyen fiatalon is (apukámtol) és sokszor összeveszünk még a kis butaságokon is.Szotkunk hülyéskedni is meg minden.Nekem négy legjobb barátom is van az osztályomból,mert szerencsém volt.De a hugomnak csak alkalmi barátai vannak (vagy szerintem egy legjobb barátnője,de annyira nem hiszem...).Annyira megsajnálom néha,de nem hívom oda hozzánk,mert az nekem kicsit ciki lenne,ő meg amúgysem tudna hozzászólni a témához.Meg ha ő ott lenne,már nem is lenne olyan a beszélgetés.Mit tudnék csinálni,hogy jobb kapcsolatban legyünk a hugommal?
Én nyolcadikos vagyok ő ötödikes.
14/L
és milyen programokat ajánlanátok,ha nincsenek annyira társasaink (csak hiányosak),kártyáink a gép meg elég lassu.és falunk élünk,itt nem sok minden van...:/
?
Ha érezné a szeretetedet,pl ölelgetnéd,sokat beszélgetnél vele,este elmennétek sétálni,vagy sütit sütnétek együtt,gyöngyöt fűznétek,szánkóznátok stb.
Amúgy ő olyan magányos típus?
Hát...a hugom olyan "ha most hármast kapok,idegbajos leszek,de nem akarok annyi sokat tanulni" tipús,és elég jó tanuló.Nem stréber,de jó tanuló.Ő a paródia zenéket,a partyzenéket (amik nem david guetta,nicki minaj) szereti,én a rockot,metált meg a rapet.Ő utál olvasni,inkább az ilyen elektronikus cuccok érdeklik,mint telefon,internet,számítógép,laptop.Én imádok olvasni.Zenehallgatás közben szoktam olvasni.
Az a lényeg,hogy eléggé különbözünk.Szoktam ölelgetni meg szoktunk hülyéskedni,de többször veszünk össze.Próbálok vele játszani,és el is kezdjük,de rá öt percre összeveszünk valamin...amúgy tegnap hagytam hogy ő is építsen velem és az egyik legjobb barátnőmmel hóembert.
Ez így jó,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!