Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?

Hippy baby kérdése:

A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kisöcsémet egyszerűen bárhogy kérem hogy száljon le rólam,fogja be,csinálja amit mondok de egyszerűen meg mondom neki 5 percig betartja de aztán mintha semmit nem mondtam volna neki...

Utálom őt néha amikor ilyen!!

KÉrlek segítsetek minnél elöbb!!!!

2013. jún. 28. 14:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
megyek játszok vele.csak ennek mindig vagy sirás vagy veszekedés a végr.
2013. jún. 28. 17:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Tényleg nem volt túl jó az indításom:) Nem akartalak megbántani,csak amolyan viccesen megjegyeztem.

Igen,nálunk is sokszor volt(meg néha van) olyan,hogy sírás a vége a játéknak,mert az én öcsém pl utál és nem is tud veszíteni(mondjuk amikor römizünk) és olyankor síkideg,duzzog,néha bőg,de már megszoktam és nevetek rajta,meg otthagyom,hadd nyugodjon le,aztán elmagyarázom neki,hogy nem direkt b*sztam ki vele,csak ez a játékok lényege. Vagy nem tudom nálatok mi miatt szokott veszekedésbe meg sírásba fulladni a játék... Néha kicsit hagyd nyerni,meg érvényesülni,hogy örüljön magának,de azért ne mindig,mert tanulja meg,hogy az életben nem minden úgy megy,ahogy ő azt szeretné.

Vagy mehet a jó öreg vesztegetés: "ha nem piszkálódsz és rendes leszel,játszok veled". Szokja meg,hogy valamit valamiért. Aztán meg a játék után mondd meg neki,hogy most szeretnél kicsit magaddal is foglalkozni. Nemtudom... ne úgy bánj vele,mint az idegesítő kisöccsel(bár tudom,hogy most az),hanem mint egy jó pajtival,aki egyenrangú fél. Remélem majd a te öcséddel is működik majd,nálunk bevált,jó a kapcsolatunk:)

18-as válaszadó voltam

2013. jún. 28. 17:48
 23/25 A kérdező kommentje:

köszi.látom előre a fejembe néztél.semmi gond...

Nagyon köszönöm a tanácsokat

15-ös válaszadó

2013. jún. 28. 18:11
 24/25 anonim válasza:
Nekem van egy hugom ő is hasonló eset:D nem fogad szót stb. Sok mit nem lehet velük kezdeni majd benő a feje lágyuk:) vagy max. lekenyerezed valamivel
2013. júl. 5. 10:20
 25/25 anonim válasza:
Rúgd tökön!
2015. jan. 20. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!