A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?
A kisöcsémet egyszerűen bárhogy kérem hogy száljon le rólam,fogja be,csinálja amit mondok de egyszerűen meg mondom neki 5 percig betartja de aztán mintha semmit nem mondtam volna neki...
Utálom őt néha amikor ilyen!!
KÉrlek segítsetek minnél elöbb!!!!
Tényleg nem volt túl jó az indításom:) Nem akartalak megbántani,csak amolyan viccesen megjegyeztem.
Igen,nálunk is sokszor volt(meg néha van) olyan,hogy sírás a vége a játéknak,mert az én öcsém pl utál és nem is tud veszíteni(mondjuk amikor römizünk) és olyankor síkideg,duzzog,néha bőg,de már megszoktam és nevetek rajta,meg otthagyom,hadd nyugodjon le,aztán elmagyarázom neki,hogy nem direkt b*sztam ki vele,csak ez a játékok lényege. Vagy nem tudom nálatok mi miatt szokott veszekedésbe meg sírásba fulladni a játék... Néha kicsit hagyd nyerni,meg érvényesülni,hogy örüljön magának,de azért ne mindig,mert tanulja meg,hogy az életben nem minden úgy megy,ahogy ő azt szeretné.
Vagy mehet a jó öreg vesztegetés: "ha nem piszkálódsz és rendes leszel,játszok veled". Szokja meg,hogy valamit valamiért. Aztán meg a játék után mondd meg neki,hogy most szeretnél kicsit magaddal is foglalkozni. Nemtudom... ne úgy bánj vele,mint az idegesítő kisöccsel(bár tudom,hogy most az),hanem mint egy jó pajtival,aki egyenrangú fél. Remélem majd a te öcséddel is működik majd,nálunk bevált,jó a kapcsolatunk:)
18-as válaszadó voltam
köszi.látom előre a fejembe néztél.semmi gond...
Nagyon köszönöm a tanácsokat
15-ös válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!