A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?
A kisöcsémet egyszerűen bárhogy kérem hogy száljon le rólam,fogja be,csinálja amit mondok de egyszerűen meg mondom neki 5 percig betartja de aztán mintha semmit nem mondtam volna neki...
Utálom őt néha amikor ilyen!!
KÉrlek segítsetek minnél elöbb!!!!
Valószínűleg unatkozik, mi lenne ha esetleg játszanál vele, vagy kitalálnál neki valamit ami leköti?
Csak mert neki nem annyi az igénye, hogy a gép előtt ül egész nap, attól még nem kell felrugdosni.
először is,,,ő nem kocka!
Mindig nyagatt hogy játszak vele de nekem nincsen kedvem thomas-ozni és legozni..
Jó elcseszettek vagytok,már bocsi:D Ne verd már meg,szegény csak egy kis törődést vár a nagytesótól. Jó,értem én,hogy nem egyfolytában vele akarsz foglalkozni,meg nem akarod,hogy minden percben a se**edben legyen,de te vagy az idősebb,neked kell elsősorban kialakítani a (jó) testvéri viszonyt. Kicsit játssz vele,mondjuk labdázzatok,társasozzatok,tanítsd meg valamilyen kártyajátékra,vond be a hobbidba (ha van),hogy lássa,te mit szeretsz csinálni. Szerintem rögtön kezelhetőbb lesz.
Az én öcsém 8 éves,nem minden ténykedésembe tudom bevonni,de kártyázni imádok,úgyhogy megtanítottam römizni és pókerezni,párszor már úgy elvert,hogy lestem:D Látszik rajta,hogy hálás,amiért foglalkozok vele,annak ellenére,hogy nem vagyunk bőven egy korcsoport és szeret érte,általában kenyérre lehet kenni a kis majmot:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!