Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?

Hippy baby kérdése:

A kisöcsém megőrjít! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kisöcsémet egyszerűen bárhogy kérem hogy száljon le rólam,fogja be,csinálja amit mondok de egyszerűen meg mondom neki 5 percig betartja de aztán mintha semmit nem mondtam volna neki...

Utálom őt néha amikor ilyen!!

KÉrlek segítsetek minnél elöbb!!!!

2013. jún. 28. 14:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem
2013. jún. 28. 16:22
 12/25 A kérdező kommentje:
de már annyit vertem hogy ha megölelem már védekezik mert aszt hiszi megverem és elfut.
2013. jún. 28. 16:23
 13/25 A kérdező kommentje:
anyuéknak még efyszer se hazudtam..
2013. jún. 28. 16:25
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg unatkozik, mi lenne ha esetleg játszanál vele, vagy kitalálnál neki valamit ami leköti?

Csak mert neki nem annyi az igénye, hogy a gép előtt ül egész nap, attól még nem kell felrugdosni.

2013. jún. 28. 16:30
 15/25 A kérdező kommentje:

először is,,,ő nem kocka!

Mindig nyagatt hogy játszak vele de nekem nincsen kedvem thomas-ozni és legozni..

2013. jún. 28. 16:32
 16/25 A kérdező kommentje:
amúgy hány éves vagy?
2013. jún. 28. 16:32
 17/25 A kérdező kommentje:
amúgy köszi szépen te vagy az egyetlen aki kedvesen közlöd velem a teendőket!:)
2013. jún. 28. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

Jó elcseszettek vagytok,már bocsi:D Ne verd már meg,szegény csak egy kis törődést vár a nagytesótól. Jó,értem én,hogy nem egyfolytában vele akarsz foglalkozni,meg nem akarod,hogy minden percben a se**edben legyen,de te vagy az idősebb,neked kell elsősorban kialakítani a (jó) testvéri viszonyt. Kicsit játssz vele,mondjuk labdázzatok,társasozzatok,tanítsd meg valamilyen kártyajátékra,vond be a hobbidba (ha van),hogy lássa,te mit szeretsz csinálni. Szerintem rögtön kezelhetőbb lesz.

Az én öcsém 8 éves,nem minden ténykedésembe tudom bevonni,de kártyázni imádok,úgyhogy megtanítottam römizni és pókerezni,párszor már úgy elvert,hogy lestem:D Látszik rajta,hogy hálás,amiért foglalkozok vele,annak ellenére,hogy nem vagyunk bőven egy korcsoport és szeret érte,általában kenyérre lehet kenni a kis majmot:)

22L

2013. jún. 28. 16:58
 19/25 A kérdező kommentje:
figyuka,most ül a fejemen és te csak ne írogass ilyeneket nekem..mpost ebben a pillanatban azt mondja:ugy meg verném a feneked.és azóta is itt vereget és szóritgat.úgy hogy ezt éld át b...meg!!
2013. jún. 28. 17:02
 20/25 A kérdező kommentje:
bocsi hogy így lerohantalak nem olvastam el az egészet csak az első mondatot.és kösz nagyon meghatódtam!(éds ez nem gunyolodás)
2013. jún. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!