Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vááá megőrjít, miért csinálja?

Vááá megőrjít, miért csinálja?

Figyelt kérdés
van egy nagyobb fiú testvérem aki mindig azzal szekál hogy a legjobb barátom (aki fiú) a pasim..ez engem nagyon idegesít és nem is vicces..

2015. márc. 16. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minél jobban ugrasz rá, annál jobban fogja csinálni. Ha nagyon idegesít, akkor zárd rövidre. Ezen mondatok után lehetőleg tereld el a témát, vagy hagyd el a szobát.

- Neked nincs saját életed, hogy az enyémmel foglalkozol?

- Nahát, nem is tudtam, hogy falun élünk/ ennyire hatott rád a falusi élet, hogy eltanultad a pletykák kitalálását a szomszéd Mari nénitől?

- Te, te, azt is meséld el, hogy ma mekkorát szartam! Az is pont ennyire tartozna rájuk!

- Hogy te milyen vicces vagy!

- Jól van, Sanyika. (simogasd meg a fejét, majd súgd oda szüleidnek, de úgy, hogy mindenki hallja, hogy "Anyu, ma megint elfelejtetted belekeverni a kávéjába a kis piros gyógyszerét? Már megint hallucinál!")

- Szerintem csak álmodtad. Amilyen hangok jöttek a szobádból este...

- Oké, ha az én életemen eleget csámcsogtunk a te kitalációid alapján, akkor esetleg mesélnél éviről nekünk?

- Ezek szerint akkor te Kristóffal jársz? Ő a legjobb barátod, és ha szerinted én járok az enyémmel, akkor... Magadból indulsz ki, ugye?

2015. márc. 16. 17:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D viccesek
2015. márc. 16. 18:08
 13/16 anonim válasza:
De, ez felettébb vicces.
2015. márc. 20. 18:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Te vagy felettébb vicces hogy ilyen nyomi vagy ;) :')
2015. márc. 20. 21:35
 15/16 anonim válasza:
Mert meg akar védeni minden pasitól mert a huga vagy.
2015. ápr. 5. 16:40
 16/16 anonim válasza:
fúú. ez ám a probléma.
2015. ápr. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!