Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert ilyen streber a noverem?...

Miert ilyen streber a noverem? Kinek csinalja?

Figyelt kérdés
Egyszeruen hihetetlen amit muvel. Tanitas utan minden nap bentmarad valamiert. Edzes, fakultacio, vitakor, egyebek. Ezek mellett jar konyvtarba, muzeumba, a suliban minden projektet elvallal, kb havonta kiolvas egy konyvet, kiseloadasokat tart, szinotos tanulo(2 negyese volt eddig egesz eleteben!)Bizonyitvanyosztaskor mindig kap oklevelet, mert kimagsloak az eredmenyei Ha fel van adva a konyv fele, o az egeszet megtanulja. Mire jo ez? Kinek csinalja? Nagyon zavaro mar. Suliban is tok sokan cikiztek mar mert streber, mindenre ot kerik meg a tanarok, pedig nagyon jo csaj.
2015. máj. 10. 19:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, a 2es válaszoló miatt már érdemes volt végigolvasni! :D

Nagyon nagy ez a szöveg...

2015. máj. 10. 19:16
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Kinek árt a nővéred ezzel? Ha senkinek, akkor mindez téged miért zavar?

Az az érzésem, hogy valójában féltékeny vagy rá.

2015. máj. 10. 19:16
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Ő teszi jól.
2015. máj. 10. 19:19
 14/38 A kérdező kommentje:
De tovabb akar tanulni, de azt boven tulteljesiti ezzel, ami ahoz kell.
2015. máj. 10. 19:19
 15/38 anonim ***** válasza:
95%
Irigy vagy ra, gondolom (no offense!!) ami teljesen ertheto. Szerintem ha valaszthatna, mindenki lenne jo tanulo es sikeres a tanulasban, csakhat nem mindenkinek jo az agya, eleg kitarto es ambiciozus hozza. Masoknak vannak "fontosabb" dolgai pl mashogy kikapcsolodni. Meg az is kozrejatszik, milyen visszajelzest kap a kornyezetetol. Ha valakit az motival, hogy megdicserik ha jol teljesit akkor ertheto, hogy egyre jobban szeretne. Nem biztos, hogy most a jobb egyetembe valo bekerules vagy olyan palya az ami mozgatja, lehet, hogy csak amugy nincs "elete". Az en esetemben ez volt, nem volt sok baratom, inkabb olvastam otthon, mint a haverokkal mentem bulizni szombat este...
2015. máj. 10. 19:20
 16/38 anonim ***** válasza:
83%
Csak annyit tudok mondani, mint az előző hozzászólók. Irigy és féltékeny vagy, mert ő odateszi magát, és kibiztosítja a jövőjét. Fontos már ilyen idősen jó kapcsolatokat kialakítani.
2015. máj. 10. 19:21
 17/38 anonim ***** válasza:
78%
Majd amikor kölcsönkérsz tőle , mert szarban vagytok egy gyerekkel a nyakadon a többi aki most cikiz meg irigykedve söpri tovább az utcát akkor rájössz miért csinálja :)
2015. máj. 10. 19:24
 18/38 anonim ***** válasza:
85%
Ó, nálunk is mennyi stréber volt és mennyi népszerű menő gyerek. Ma a stréberek minimum cégvezetők, az akkori menők meg gépkezelők. Mindenki a helyére kerül. Ő akkor is jó csaj lesz, mellette pedig sikeres is. A menők azok akik rövid távon népszerűséggel érnek el sikereket, de hosszú távon nincsenek értékeik mert nincs mit felmutatniuk. Egy stréber talán nem olyan szórakoztató és nem megy el veled piálni 3 napra, de vannak céljai és kitartása a megvalósítására. Más körökben akar mozogni, nem megelégedni a melós léttel.
2015. máj. 10. 19:30
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

Én sosem voltam színötös tanuló, inkább 3-as 4-es, de egyetemre mentem, nehéz szakra, ott is boldogultam, mert talpraesett voltam/vagyok.

Mindig is utáltam a strébereket, de csak az olyanokat tartom annak, aki nyalizik a tanároknak, bemagol mindent és így próbál érvényesülni. De aki okos, azt mindig is tiszteltem. Nem ismerem a testvéred, de ha nem így viselkedik, akkor nem hinném hogy ez probléma amit csinál, biztos rossz, mert a szüleid akkor elvárják tőled ugyanezt a teljesítmény, pedig lehet te nem vagy ilyen beállítottságú, ezt velók kell megbeszélni.

Én annó megmondtam anyukámnak, hogy én sosem leszek orvos vagy egy zseni, sosem lesz annyi szorgalmam, hogy ennyit tanuljak meg amúgy is családcentrikus vagyok, nem munkamániás, ezt meg is értették és így egyetemen se piszkáltak érte, ha elbuktam egy tárgyat. Megmondtam, h tudom hogy ez az én hibám volt, nem volt elég időm tanulni rá, vagy elfáradtam, vagy csak szimplán beleestem a bukási rátába, de legközelebb emgcsinálom és kész.

2015. máj. 10. 19:34
 20/38 anonim ***** válasza:
80%
Most irigykedsz? A nővéred becsülendő. Valószínűleg sokra viszi, de legalábbis többre, mint azzal a rossz indulattal, amit Te és a többiek mutatnak.
2015. máj. 10. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!