Miert ilyen streber a noverem? Kinek csinalja?
Jaa, a 2es válaszoló miatt már érdemes volt végigolvasni! :D
Nagyon nagy ez a szöveg...
Kinek árt a nővéred ezzel? Ha senkinek, akkor mindez téged miért zavar?
Az az érzésem, hogy valójában féltékeny vagy rá.
Én sosem voltam színötös tanuló, inkább 3-as 4-es, de egyetemre mentem, nehéz szakra, ott is boldogultam, mert talpraesett voltam/vagyok.
Mindig is utáltam a strébereket, de csak az olyanokat tartom annak, aki nyalizik a tanároknak, bemagol mindent és így próbál érvényesülni. De aki okos, azt mindig is tiszteltem. Nem ismerem a testvéred, de ha nem így viselkedik, akkor nem hinném hogy ez probléma amit csinál, biztos rossz, mert a szüleid akkor elvárják tőled ugyanezt a teljesítmény, pedig lehet te nem vagy ilyen beállítottságú, ezt velók kell megbeszélni.
Én annó megmondtam anyukámnak, hogy én sosem leszek orvos vagy egy zseni, sosem lesz annyi szorgalmam, hogy ennyit tanuljak meg amúgy is családcentrikus vagyok, nem munkamániás, ezt meg is értették és így egyetemen se piszkáltak érte, ha elbuktam egy tárgyat. Megmondtam, h tudom hogy ez az én hibám volt, nem volt elég időm tanulni rá, vagy elfáradtam, vagy csak szimplán beleestem a bukási rátába, de legközelebb emgcsinálom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!