Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyen barátom ha társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen barátom ha társkerről kiregiztem mert nem jött össze, munkahelyen senki nem tetszik? Es egyedul nem járok sehova? Szolitgassak az utcán le pasikat?

Figyelt kérdés

Annyira jo lenne valakivel randizni aki tetszik ma szabadságon vagyok, es otthon ülök mert ha kimegyek az utcara annak se lenne értelme.

Akkor hogy lesz bárkim is?

(Gyk-n nem ismerkedem nem kérek privit)

#parlagon
nov. 12. 11:42
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

"28-nak beakadt a saját nyomora. Olvasd inkább el rendesen, hogy a kérdező, és még nők milliói nem erre az élményre vágynak."

Férfiak meg szexre vágynak. Mi nem úgy vagyunk mint ti hogy 10 évig gond nélkül elvagytok szex nélkül hogy még eszetekbe se jut.

nov. 12. 13:28
 32/39 A kérdező kommentje:

31 de vágyjanak nem ez a bajom. Hanem hol laksz 2 perc es ott vagyok nálad.

Nekem ez a bajom.

Bakker a masik 2 percben mar hivom is a pr.stibnőmet es le van üzletelve!

Én nem ezt keresem!!

nov. 12. 13:32
 33/39 A kérdező kommentje:
Az nagyon jo ha pasi szexet akar. Szeretem is. De nekem igy ahogy csinálják, ugy nem megy. Idegeneket en fel se hozok. Az exem se tudta a kapcsolat elején mégcsak azt se hol lakok, csak kb. az utca végén várhatott csak. Mert még a ház elé se akartam hogy parkoljon amig nem komoly vagy vmi. Első veszekedéseink egyike volt..az ezerbol..🤣
nov. 12. 13:35
 34/39 A kérdező kommentje:

Ja a masik exem "okosabb" volt. Ő speciel nem hagyta hogy az utca végén várjon rám. Ő szinte kierőszakolta, hogy márpedig haza visz es márpedig a ház előtt lesz, meg fel akar jönni. Ő más kaliber volt elég erősen.

De meglepo mondjuk ez hogy nem bírják elviselni azt, ha tartom a "3 lépést".

nov. 12. 13:40
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"Wow ez tök állat. Boltba kell menni csúcsidőben és a felső polcról szedegetni a cuccokat, és nem elérni. Ez mondjuk jó módszer."

Ja, #17-nek éppen bejött... De te azt látod magad körül, hogy ez működik? Hogy ilyenek nap mint nap sokakkal megtörténnek? Én nem. Velem sem fordult még elő, hiába a nyitottság-szemkontaktus-mosoly mesterhármas. Inkább az a jellemző, hogy csak néznek vagy már azt sem mernek, úgy vannak vele, nehogy esetleg az is kellemetlen legyen vagy zaklatásnak legyen véve...

nov. 12. 14:00
 36/39 anonim ***** válasza:
46%

"Ja, #17-nek éppen bejött... De te azt látod magad körül, hogy ez működik? Hogy ilyenek nap mint nap sokakkal megtörténnek? Én nem. Velem sem fordult még elő, hiába a nyitottság-szemkontaktus-mosoly mesterhármas. Inkább az a jellemző, hogy csak néznek vagy már azt sem mernek, úgy vannak vele, nehogy esetleg az is kellemetlen legyen vagy zaklatásnak legyen véve..."

Nőként hogy lehettek ilyen szerencsétlenek hogy nem találtok senkit mikor az összes férfi a világon a lábatok között lévőbe akar bejutni? Gyakorlatilag tiétek a világ. Már egy közepes kinézetű nő kiírja a társkereső oldalra hogy: "ki akar meghágni?"

Fél perc se telik el már van jelentkező. Közepes kinézetű férfi kiírja társkeresőre hogy: "ki akarja bekapni a virslimet?" még 10 év múlva sem lesz jelentkező.

Nőként a világ legkönnyebb dolga férfit találni.

nov. 12. 14:46
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, te roma vagy amúgy?
nov. 12. 17:37
 38/39 anonim ***** válasza:
84%
36 Még írd le 20-szor hogy senki se akarja bekapni a virslidet. Amúgy próbáltad már szexpartner kereső oldalakon? Szívesen.
nov. 12. 18:00
 39/39 anonim ***** válasza:
91%

Nem ilyen egyszerű. Te csak p1nát akarsz, és mindegy, hogy mi veszi körbe, lyuk, lyuk. De mi nem egy faxt akarunk, főleg nem bekapni valami idegen löttyedt virslijét. Azt tudtad, hogy a csikló nem a szájpadláson van??

Mi férfit keresünk, és azt sokkal nehezebb. Sajnos már nem garancia, ha lóg valami a lába közt.

Egy kapcsolatnak része a szex, de nem az egyetlen célja és értelme. Persze, hogy tudjuk, hogy azért akar a pasi megismerni, mert megdugna. Sőt, nagyon is remélem, hogy akivel randizni fogok, annak a külsőm IS tetszik, kívánatosnak lát. De azt majd én döntöm el, hogy lesz-e szex és mikor. A pasin múlik, hogy milyen. Nekünk nem minden dugás jó élmény.

nov. 12. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!