Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen barátom ha társkerről kiregiztem mert nem jött össze, munkahelyen senki nem tetszik? Es egyedul nem járok sehova? Szolitgassak az utcán le pasikat?
Annyira jo lenne valakivel randizni aki tetszik ma szabadságon vagyok, es otthon ülök mert ha kimegyek az utcara annak se lenne értelme.
Akkor hogy lesz bárkim is?
(Gyk-n nem ismerkedem nem kérek privit)
"Igazából ha nyitott vagy, mosolyogsz, felveszed a szemkontaktust, elég sok pasi odamegy és megszólít. Pedig már rég nem vagyok tini korosztály."
Persze sok pasi odamegy hozzád mikor be akarják rakni neked, nem a személyiséged érdekli őket....
18 mindenhova ahigy elnézem többedmagukkal járnak emberek. Akár egy kávézó, mozi vagy bármi. Ilyenkor mintha a honlokomon lenne az, hogy nekem nincs kivel sehova.
Mondjuk voltam már olyan helyen ahova senki nem jár szinte es nem érzem magam igy frusztráltan ott ittam is legalább meg a pultoscsajnak beszéltem összevissza baromságkkat, de ugye az se számított akkor es ott, ha a pultos néz hülyének, vagy bolondnak, csak végre valahova már elakartam menni meg beszélni valakivel meg már inni is mert már nem birtam így.
Most még birom..nemtom meddig nem őrülök bele megint.
"Hát amit én értem, az minden, csak nem az utca... a legtöbb fedett helyen van. De ha arra nem vagy képes, hogy egy pár percet sétálj, mert túl hideg van, akkor valszeg egyedül fogsz meghalni."
Nem fog meghalni egyedül mert onlyfanon hamar felfedezik.
Ja es azt az egy helyet ismerem ami olyan "szegregált", tehát nem kell attol tartanom mit gondolnak mások hogy "egyedul egy szánalomnő", mert max egy két tata alkoholista van bent akik békénhagynak, meg max egy pultos aki látott már amugyis sokmindent. Es zero ismerős zero kockázat.
De mivel a pultos már "ismer" igy az a hely is kiesett.
"Most még birom..nemtom meddig nem őrülök bele megint."
Ez már el lett mondva egyszer de elmondom megint:
írd ki a netre "ki akar meghágni?" aztán két pillanat múlva már jönnek a férfiak álló uborkával.
Nem is értem hogy léteznek nők akik egyedül vannak, kanos pasit még egy ronda nő is 5 perc alatt talál.
"Wow ez tök állat. Boltba kell menni csúcsidőben és a felső polcról szedegetni a cuccokat, és nem elérni. Ez mondjuk jó módszer."
Nőként ilyen béna módszerel fogsz pasit mikor ott a tested amit kívánnak a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!