Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az edzőteremben tetszik egy lány?
Hogy menjek oda, miket mondják hogy ne legyek creepy?
Gondoltam már rá, hogy egy haveromat küldöm oda hogy mondja el neki.
(Félek nőkkel beszélni)
Hát én nem tudom
Lehet próbálkozni menj oda hozzá beszélgetni
Várjuk ;
> edzeni jársz > magas a tesztoszteron szinted > lehet mèg kiegészítőket is szedsz ami pluszba növeli > és mèg így sem vagy elég tökös odamenni egy nőhöz ?
😄💩
Szerintem, nem kell ezt túlgondolni.
Látod, amikor végzett az egyik gyakorlattal, elfoglalta a következő gépet, akkor odamész hozzá és ezt mondod:
- Ne haragudj, hogy így edzés közben neked szegezem a kérdést, nem is akarlak feltartani, csak azt szeretném kérdezni, hogy, láttalak már többször itt a teremben és az az igazság, hogy nagyon szimpatikus vagy nekem, nagyon tetszel. Esetleg lenne-e kedved meginni egy forró csokoládét?
Vagy az utolsó mondat helyett azt is mondhatod, hogy Esetleg lenne-e kedved találkozni ,,szervezett kereteken belül", nem így véletlenül a konditeremben?
Aztán, ha igent mond, akkor nyertél, ha meg nemet, akkor meg ez van, megy az élet tovább. Legalább tudod, hogy nem, mindenki eddz tovább. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!