Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha az edzőteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az edzőteremben tetszik egy lány?

Figyelt kérdés

Hogy menjek oda, miket mondják hogy ne legyek creepy?

Gondoltam már rá, hogy egy haveromat küldöm oda hogy mondja el neki.

(Félek nőkkel beszélni)

okt. 21. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Az első lépést előbb-utóbb megkell tenni, ne a haverodat küld oda
okt. 21. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Fekvőzz előtte sokat egyben
okt. 21. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Először derítsd ki van e pasija.
okt. 21. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom

Lehet próbálkozni menj oda hozzá beszélgetni

okt. 21. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
okt. 21. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Várjuk ;

> edzeni jársz > magas a tesztoszteron szinted > lehet mèg kiegészítőket is szedsz ami pluszba növeli > és mèg így sem vagy elég tökös odamenni egy nőhöz ?

😄💩

okt. 22. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, nem kell ezt túlgondolni.

Látod, amikor végzett az egyik gyakorlattal, elfoglalta a következő gépet, akkor odamész hozzá és ezt mondod:

- Ne haragudj, hogy így edzés közben neked szegezem a kérdést, nem is akarlak feltartani, csak azt szeretném kérdezni, hogy, láttalak már többször itt a teremben és az az igazság, hogy nagyon szimpatikus vagy nekem, nagyon tetszel. Esetleg lenne-e kedved meginni egy forró csokoládét?

Vagy az utolsó mondat helyett azt is mondhatod, hogy Esetleg lenne-e kedved találkozni ,,szervezett kereteken belül", nem így véletlenül a konditeremben?

Aztán, ha igent mond, akkor nyertél, ha meg nemet, akkor meg ez van, megy az élet tovább. Legalább tudod, hogy nem, mindenki eddz tovább. :)

okt. 22. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
7 Vagy azt is mondhatná hogy szia, bocsi egy gyors kérdés, van kedved egyszer beülni valahová, vagy beszélgetni kondi után? Zavarni nem szeretnék, csak amúgy szimpatikus csinos lány vagy, gondoltam teszek egy próbát.
okt. 22. 20:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Odamentem hozzá és elmondtam hogy milyen szép.
nov. 9. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:
És mi a folytatás? Randi vagy bal kéz?
nov. 9. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!