Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szaisztok. Szerintetek gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaisztok. Szerintetek gáz, ha 26 évesen nincs autóm, se házam, viszont szeretnék már egy barátnőt?

Figyelt kérdés

Tudom bután hangzik a kérdés, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre. Sajnos már nem vagyok szja mentes, így a munkám sem fizet valami jól. Szeretnék már párkapcsolatot, mivel régen egyedül vagyok, de úgy látom ma már szinte csak a pénz számít. Pedig romantikusnak tartom magam, de ez mintha nem érdekelné az ellenkező nemet. Ma már nem létezik igaz szerelem? A közös jövőt nem együtt kellene felépíteni? Mit gondoltok erről?

26/f

febr. 16. 14:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%
Mégis mire építse veled a közös jövőt ha kb. soha nem lesz jó fizető munkahelyed, vagy el kéne menni külföldre és ő itthon maradna aztán a táv (+megcsalás) miatt vége lenne? Ha baba születne hogyan, miből tartanád el a családod, ha beteg lenne állandóan mentőt hívnál, vagy mi? Semmit se tudsz felmutatni! Egy olyan nő aki tőled jóval többet keres, kocsija van, jó lakása pláne nem fog figyelembe venni. Szedd magad össze átlag szintre pénzt értve és akkor lesz talán esélyed.
febr. 16. 15:03
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen gáz.

Majd ha meglesz a hitel mentes saját lakás/ház, autó és legalább nettó 700 stabil alkalmazotti fizetés, akkor majd lesz barátnő is. De addig, van mint dolgoznod bőven.

febr. 16. 15:04
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Csak romantikából nem lehet megélni.
febr. 16. 15:06
 4/23 anonim ***** válasza:
30%

Nézd meg azt a kérdést, ami kb 1 hete lett feltéve.

Valahogy ezeknél a kérdéseknél sokszor kiderül, hogy nincs minden rendben.

febr. 16. 15:07
 5/23 anonim ***** válasza:
30%
Lehet kapcsolatod csak ezen a szinten
febr. 16. 15:07
 6/23 anonim ***** válasza:
26%

Ha jól értem, akkor még a saját egzisztenciád sincs megteremtve már közel 30 évesen, de azért nőt meg puncit azt akarnál a semmire :)

Viccesek ezek a mai srácok :D

febr. 16. 15:17
 7/23 anonim ***** válasza:
16%
Egy olyan csaj kurogatok, akinek pasija 33 évesen is egy ilyen szerencsétlen alak. A nő cseszegeti, hogy csinálja már meg a jogsit (neki van, meg kocsija is, nem laknak együtt), a pasi meg erre azt mondta, hogy majd ha jön a gyerek, akkor megcsinálja. Jó kifogás, mert az biztos nem lesz tőle, hülyeségre, pecára bezzeg tud költeni :D
febr. 16. 15:22
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
7 Büszke lehetsz magadra, hogy ribizli vagy a ribiddel együtt. Akkor már inkább szegény maradok mint ringyó.
febr. 16. 15:26
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem tudsz semmit nyújtani akkor minek neked nő. Nem ennyi idősen kell elkezdeni a gyűjtögetést.
febr. 16. 15:32
 10/23 anonim ***** válasza:
8%
#8 Maradj csak szegény, aztán görcsölj 10 év múlva is itt ezen az oldalon magányosan. Nekem viszont van tehermentes házam, kocsim, de még motorom is, nem sajnáltatom maga itt, hogy mekkora lúzer vagyok mint a kérdező ;)
febr. 16. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!