Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet annak a magyarázata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak a magyarázata, hogy a férfinek illik első randin fizetni, miért attól lesz egy férfi férfi hogy az első randin fizet mi lehet ennek a kulturális oknak a magyarázata?

Figyelt kérdés
febr. 16. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
A meghívó fél fizet, ennyi. Nem kell túlmagyarázni.
febr. 16. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha a férfi hívta el randira akkor neki kéne perkálni. Másrészt ez amiatt alakult ki így, hogy a férfi "mutatja" az anyagi biztonságot szintén a nő felé. Ugye ha baba születik a nő az esetek túlnyomó többségében kiesik munkából és a férfi tartsa el a családot. Ha most a férfi még arra se képes, hogy az első randit állja akkor hogyan akar családot eltartani? Vagy hogyan gondoltad, hogy szétrakja a lábát a nő azért mert neked áll rá és annyi? Cseszik rá mindenre a szexen kívül? Akkor a prostik a te pályád, szétteszik neked pénzért.
febr. 16. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1.

A meghívást szinte kötelező a férfinek kezdeményezni (fordítva nagyon elvétve fordul elő), tehát ez a "szabály" szinte azonnal azt vonja maga után, hogy a férfi fog fizetni. Amivel alapból nincs baj, csak a sok álszentkedéssel, hogy "nincs is így".

febr. 16. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Neki kell bizonyitania hogy komolyak a szándékai nem kihasználni akarja a nőt meg egyáltalan szamit neki vmit a másik.
febr. 16. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Aki meg se hiv semmire ennyir se ad bele az egészbe az ritka tré hogy akkor minek húzza a nő idejét.
febr. 16. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindennek a teteje, hogy már még arra se hajlandó sok férfi, hogy az első nyomorult randit állja. Nem olyan nagy dolog sütit, üdítőt kifizetni.

De persze azt elvárják, hogy a nő már első randin szexeljen velük.

Szörnyű, én nem is csodálkozom, hogy a nők inkább egyedül maradnak.

febr. 16. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez alap nálam,hogy az első randin én fizetek férfiként a randin. A másodikon viszont volt már olyan,hogy a fizetésnél nem engedte hogy az ő részét is én álljam és ehhez ragaszkodott is.🫣
febr. 16. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:

4.

És szerinted ezt egy ezres befektetésével járó olcsó kávézással nem lehet abszolválni? Aki csak qrni akar az 20-30 ezret is elkölt, mert még mindig olcsóbb, mint egy prosti, ráadásul "ez még rendes kapcsolat is lehet".

febr. 16. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy gesztus, hogy meg akarod ajándékozni, adni neki valamit.

Hogy nem azt lesed, hogy mit kaphatnál.

febr. 16. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:

A férjemmel az első randinkon gesztenyét szedtünk. Egy korábbi beszélgetés során említettem neki, hogy szeretem a gesztenyét, ő talált egy helyet, és elvitt oda meglepetésként. Nekem ez sokkal többet ért, mint egy drága étterem, mert figyelt arra, amit mondtam neki. Másnap meghívtam magamhoz, gesztenyét sütöttünk és vettem bort. Harmadik randi szintén nálam, én főztem neki. 15 éve vagyunk együtt. Egyébként azóta többnyire ő fizet étteremben, de mióta megtanult főzni, azóta néha én fizetek.

Én egyébként nőként nagyon kellemetlenül érezném magam, ha a pasi elvisz egy drága étterembe, ő fizet, én meg igazából nem akarok második találkozót, mert nem jött be nekem.

febr. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!