Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar betért muszlim férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar betért muszlim férfi vagyok. Szerintetek jó ötlet lehet, külföldi (pl. arab, vagy indonéz) feleséget keresnem magamnak ? Vagy pedig a nagy kulturális különbségek sajnos tönkretennének egy ilyen házasságot hosszútávon ?

Figyelt kérdés

jún. 16. 20:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%
Menj oda vissza, lehet több esélyed lenne.
jún. 16. 20:39
 2/21 A kérdező kommentje:
Hova menjek vissza jóember ? Magyarországon született magyar vagyok.
jún. 16. 20:39
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
De ott vannak a gyökereid jóember.
jún. 16. 20:41
 4/21 anonim ***** válasza:
50%

Tönkremenne szerintem.

Te már a magyar kultúrához vagy szokva.

jún. 16. 20:42
 5/21 A kérdező kommentje:

Elsősorban attól tartanék, hogy kizárólag anyagi előnyöket látna egy ilyen házasságban....

Van egy olyan elképzelésem -nem tudom igaz-e- hogy sokan szívesen mennének feleségül (vallástól függetlenül) európai vagy amerikai emberhez.

jún. 16. 20:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez is egy opció. A jobb élet reményében bármit.

Én ismerkedtem egy muszlim férfival,de aztán rájöttem hiba volt. Rengeteg különbség volt köztünk.

2 különböző életmód,ez csak úgy működik,ha valaki enged,és megváltozik a másikért,hogy egyforma életet éljenek.

jún. 16. 20:54
 7/21 A kérdező kommentje:

Ugyebár a Korán nem engedi meg, hogy muszlim nő, más vallásúval házasodjék.

Viszont én muszlim vagyok, így esetemben ez a kizáró ok nem játszik...

jún. 16. 21:07
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván te troll vagy.

Egy igazi muszlim nem így állna hozzá.

Eleve, aki áttér a muszlim hitre, azt megérintette nemcsak a Korán, de a mögötte levő közel-keleti, arab-perzsa kultúra is. Annak tehát a magyar kultúra lesz egyre idegenebb, és az a kultúra az, amiben otthon érzi magát. Így neki az lenne a természetes, hogy egy onnan származó nővel köti össze az életét.

Egyetlen kivétel: ha betéréskor már volt párkapcsolata, és (magyar) párjával együtt tértek át a muszlim vallásra, vagy magyar párja, iránta való szerelemből áttér a muszlim vallásra.

jún. 16. 22:58
 9/21 A kérdező kommentje:

Ugyan kérlek...

Elmondom neked, hogy az araboknál egyes vidékeken még azt is erősen meggondolják, hogy a szomszéd városkában élő nőt elvegyenek-e feleségül, mert az egy másik törzshöz tartozik...

Pedig ugyanaz a vallásuk, és az etnikai és nemzeti hovatartozásuk is.

Engedd meg nekem, mint frissen betért muszlimnak, hogy hezitáljak egy picit...főleg hogy keresztény nőt is jogom van feleségül venni.

jún. 17. 00:09
 10/21 anonim ***** válasza:
38%

Menjél vissza oda ahonnan a többi fajtád is jött!!

Ott nyugodtan elvehetsz muszlim nőt, aki érti és érzi a vallásod, az igényed, mit tehet mit nem...probléma megoldva.

jún. 17. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!