Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársat elhívni randizni mennyire jó ötlet hosszútávon?
Azzal kezdeném, hogy tudom, hogy ez nem felnőtt hanem tini kategória lenne, de gondoltam a felnőttek között több olyan ember van, akinek van tapasztalata akár saját, akár mások által.
Most kezdtük a 9. osztályt, és első naptól kezdve úgy érzem, hogy az egyik lány osztálytársamnak bejövök. Kezdetben csak azt hittem, hogy barátkozni akar, mivel új osztálytársak vagyunk, de most már eléggé egyértelmű jeleket kapok.
Viszont ahogyan gondolkodtam, hogy elhívjam-e randizni, úgy jöttek fel az olyan gondolatok, hogy ez egy rossz ötlet.
Első körben ha szakítunk, az nagyon kényes lesz a későbbiek során, és mivel még 4 évet egy osztályba járnánk az hosszútávon eléggé rosszul jönne ki. Másrészről ha félreértelmeztem a “jeleket” vagy rosszul sikerül a randi, vagy akár csak szimplán összeveszünk az szintén kínos lesz így osztálytársakként.
Valahogyan minden logika ellent mond ennek a dolognak :D
Veszekedés, megcsalás, visszacsalás, féltékenység, tinidráma ezerrel!
Na ezért jó ez az időszak!
Idefigyelj kérdező!
Ha az életedben nőt akarsz, akkor nagyon gyorsan felejtsd el ezt a "ciki" meg "gáz" meg "mégis mit fog majd szólni?" szövegeket!
Életem legnagyobb mulasztása volt anno hogy kihagytam a csajozást az osztályomban, pedig lett volna rá lehetőségem. Ha visszautasít annál jobb, mert kizárhatod a lehetőségek közül (másokra koncentrálhatsz) és értékes tapasztalatokat gyűjtesz.
De ha nem csinálsz semmit az a legrosszabb. Kivéve ha nem tud érdekelni a csaj mert akkor csak ignorálni tudod. De ha érdekel akkor ismerkedj, ne járj úgy mint én és sokan mások, hogy töketlenkedtünk a tinikorban.
Minden lehetőséget ki kell használni mert az élet rövid, a fiatalság még rövidebb!
A legtöbb férfi életében az elutasítás a nők részéről egy természetes mindennapi esemény. Ezért kell minél hamarabb jól megtanulni, hogy hogyan kell azt kezelni. Fiatalon tudsz kísérletezni, kipróbálni minél több új dolgot, kialakítani a vadászösztöneidet.
Ez a kategória némi túlzással azoknak a gyűjtőhelye, akik tinikorukban elcseszték és azóta is ennek a hatásától szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!