Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet nem fog működni hosszútá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nem fog működni hosszútávon egy jóval fiatalabb lánnyal lévő párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyok egy 23 éves lánnyal, jelenleg 39 éves vagyok, tudom hogy nagy a korkülönbség, de valahogy így is nagyon jól megvagyunk, nagyon jól megértjük egymást ,eddig úgy érzem nagyon jól működik a párkapcsolatod, de félek hogy nem lesz hosszútávon működő, jogos a félelmen? mi kell hogy megtartsam?
2023. febr. 28. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

Ne aggódj azon, hogy elhagy, mert ez egy tény. Annál hamarabb elveszted, minél jobban szorongsz érte/miatta.

Nincs a világon olyan férfi, aki meg tudja akadályozni azt a napot, amikor úgy kel fel a nő, hogy hmm már nem érzem a pillangókat, ideje lépni.

2023. febr. 28. 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nagyott álmodtál Ferike? 😄
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Pároddal egyidős vagyok, mindig idősebbekkel voltam együtt mivel a korosztályom nagyrésze minősíthetetlen.. de még a 30 évesek is.. tisztelet a kivételnek. Ne félj ha gond lenne a korod nem jött volna veled össze
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Vagy működni fog, vagy nem. Akármi is lesz, nem az életkoron múlik, hanem az adott személyen/személyeken.

Hogy mi kell? Add önmagadat. Nincs tuti módszer, amitől egy kapcsolat garantáltan "örökké" fog tartani. Lehet, hogy ő lesz életed társa, lehet, hogy nem. Majd eldől.

2023. febr. 28. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Léteznek működő kapcsolatok nag ykorkülönbséggel. És mielőtt az incelek lecsapnának, nem, nem a pénz miatt, az nem szerepel a képletben:D

Egyik barátosnőm pl 28 éves és 49 éves a férje. Erősen introvertált, szívproblémákkal küzdő alacsony szakállas pasi (ráadásul a csaj majdnem 180:D) de nyugodt, megbízható, határozott és profin gitározik. A csaj meg zongorázik. Igazából úgy öjttek össze, hogy egy progresszív metál bandában játszottak:D Aztán most meg babáznak.

nekem az jött le, ohgy sok figyelem és a másik ehlyzetének megértése kell. El kell fogadni, hogy nagy a korkülönbség és ez eltérő élethelyzeteket és problmákat okoz. El kell fogadni, hogy amikor az egyik változó korba ér, a másik már rég nyugdíjas. Vagy hogy pl mire a te barátnőd gyereket akar, te már közelebb leszel az 50hez mint a 40hez. Ez nem tragédia, pusztán tények, amikhez lehet alkalmazkodni.

Pl neked el kell fogadnod, hogy a csajod nagy eséllyel pörgősebb, impulzivabb életet igényel most, mint te. Persze tarthatod a lépést vele egy darabon, de az is benne van, hgoy az tmondod, hogy "oké, menj nyugodtan, én most inkább nem mennék, de nincs harag, várlak haza, érezd jól magad". Ahogy neki is el kell fogadnia, hogy bizony neked lesznek egészségügyi problémáid akkor, amikor ő még meztelenül a hóban vasszöget eszik és 3 napja nem aludt:D Azaz amikor az ő teste még bőven strapabíróbb. Ez ilyen. Nem baj, csak ilyenek vagytok.

2023. febr. 28. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Kicsi aze sélye, hogy működjön. Én is 23 vagyok és majd 30 körül szeretmék szülni, de semmiképpen sem egy 50 körüli embertől.
2023. febr. 28. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jós nem tudom, annyit csak, hogy rajtatok múlik.
2023. febr. 28. 14:42
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Pénz, sok ajándék ahogy eddig is. Ha egy ponton túl ez elkezd nem működni onnantól nincs mit tenni sajnos.
2023. febr. 28. 14:43
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Ez mostanság nagy divat.

Mert a lányok azt csinálnak amit akarnak gátat szabni nekik nem lehet.

Sok fiatal srác èl mèg a szüleinèl 30 èves korára is. Az pedig nem egèszèges ,mert akarva akaratlan kisgyereknek kezelik a szülők csak hogy torzul a szemèlyisèg stb.

Egy idősebb pasasnak pedig már van valami egzisztenciája èlettapasztalata.

De visszatèrve a kèrdèsedre ,hosszú távon lehet e kapcsolat? Mèrt ne lehetne?

Ez nem a korkülönbsègen fog múlni. Max ha feldobod a bocskort lesz az özvegynek mèg egy fèrje.

Ami viszont problèma lehet az a fiatal lány vèrmèrsèklete ,mert tudják ám csinálni a problèmákat.

De ha így válaszoltam áruld már el hol lehet ilyen lányokkal megismerkedni? 😅

2023. febr. 28. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Lehet. Az is lehet, hogy még ma elüt egy autó.

Ne agyalj! Élvezzétek amíg tart!

2023. febr. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!