Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint párkapcsolat mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint párkapcsolat mi nélkül nem működhet hosszútávon?

Figyelt kérdés
Persze lehet sok dolog, de azt válasszátok ami miatt szerintetek 100% hogy nem működhet.

2021. máj. 19. 20:29
A kérdező szavazást indított:
autó
lakás
egzisztencia
szerelem
szex
tisztelet
együttérzés
gyermekek
65 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Egyértelműen az első helyen a tisztelet áll, mert ha az megvan, akkor már van egymás felé együttérzés, szeretet, szerelem és még bizalom is, ami egyenrangú félként tekintenek egymásra, ami egy párkapcsolat alappillére.
2021. máj. 19. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem jó, hogy csak egyet lehet választani. Hiszen szerelem, szex, tisztelet, együttérzés nélkül 100%, hogy nem működik, ha csak az egyik hiányzik akkor sem. Ami meg a többi illeti: lakás, ez mit jelent? Valahol nyilván lakni kell, de milyen lakásra gondolsz? Nem kell legyen a férfinek, lehet venni közösen és sok nőnek van saját, nekem is. Az autó hülyeség de mondjuk ott az egzisztencia. Az megint mit jelent? Munkanélküli nem kéne, de ha mindketten dolgozunk és fejenként keresünk 200 körül akkor az már jó. Ez már egzisztenciának számít?
2021. máj. 19. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nyitottan gondolkodunk, akkor bármelyik felsorolt nélkül működhet, ha csak az az egy hiányzik, az összes többi adott.
2021. máj. 19. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

A kapcsolat 3 alapillére:

1. szeretet/szerelem

2. tisztelet

3. őszinteség

nekem a 4. (szex), de a fentiek esetén ezzel nem kell, hogy gond legyen.

Ha ezek megvannak, mindenünk megvan.

2021. máj. 19. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Ebben a sorrendben! ...
2021. máj. 19. 20:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ha a szerelem rendben van, akkor a szex is, szóval én a kettőt együtt értem.
2021. máj. 19. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó lehet szerelmesnek lenni, de ha közben meg kajára se futja.. mert nincs pénz, akkor a szerelemmel nem fogsz jóllakni. Éhség pedig hatalmasabb igény mint a szerelem.
2021. máj. 19. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
szerelem és tisztelet!
2021. máj. 19. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a szex miatt, pontosabban annak hiánya miatt ment tönkre a kapcsolatom.

Bár ez így nagyon le van egyszerűsítve, de alapvetően tényleg emiatt megy szét a legtöbb ember is.

Mert lássuk be, normális esetben egy hosszabb távú párkapcsolat esetében csak akkor marad meg a szex is, ha minden más stimmel. Tehát a tisztelet, egymás becsülése, az, hogy meg tudjátok beszélni a problémáka. Ha van szex (testiség) van őszinteség és kívánjátok egymást. Ha nincs, akkor igazán semmi sem működik.

2021. máj. 19. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem:

1,Sex mert fontos a kémia hogy minden müködjön

2,Tisztelet

3,Őszinteség

2021. máj. 20. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!