Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet HOSSZÚTÁVON úgy a kapcsolatom, hogy az exemm jobb volt az ágyban?
Először arra gondoltam, hogy össze kell csiszolódnunk, mert egy nagyon jó pasi a mostani barátom. De hónapok teltek el, és csak azt veszem észre, hogy nem üti meg az előző párom szintjét. Vele visszavonhatatlanul vége, tönkrement a dolog, eszembe sincsen visszamenni hozzá. Az viszont tény, hogy ilyen téren hiányzunk egymásnak, például a szakításunk után még hónapokig találkozgattunk, de megbeszéltük, hogy amikor valamelyikőnknek lesz valakije, akkor abbahagyjuk. Na nekem akkor jött a mostanim. Sokkal jobb az életem a jelenlegivel, de sajnos van viszonyítási alapom ilyen téren.
Lehet, hogy sosem lesz olyan és ebbe bele kell törődnöm? Ettől még lehet jó, ha nem változik a dolog vagy mindig hasonlítgatni fogom az exemhez? (Egyébként egyáltalán nem rossz a dolog, de mint írtam, mással volt sokkal jobb)
27/N 30/F
Na, pont ezért nem fogom neki sosem ezt így elmondani, 4-es! Mert nem megbántani akarom, meg semmire sem vezetne, ha megtudná.
Nem tragikus egyáltalán a helyzet. Az exem előtt volt még egy barátom, ő volt az első. Vele 2 évig voltunk együtt, nagyon figyelt rám, tényleg mindig tudni akarta, hogy én mit hogyan szeretnék. Szóval vele volt időm és lehetőségem, hogy minden a lehető legjobb legyen, mégis a mostani nála például sokkal jobb, tehát nem azt mondom, hogy vészes a helyzet vagy ilyesmi. Lehet, hogy olyan, mint az exem egyszer van valaki életében és tényleg ezt el kell fogadnom.
Júj de gáz, de ciki .
Nehogy úgy járj mint az a szegény, aki szex közben az exe nevét kiabálta, mire úgy bepörgött az aktuális, hogy a puszta kezével belezte ki abban a pillanatban. Nem vicc. Állítólag könyékig felnyúlt a csajba és amit ért és talált azt tépte kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!