Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a párkapcsolat hosszútávon, ha a lány 19 éves, a férfi pedig 34?
3: ezt honnan tudod? Egy 19 éves embernek már simán lehet szakmája, és dolgozhat.
Nekem volt olyan, hogy 30 évesen azonos életszakaszban voltam egy 19 éves csajjal (dolgozott, egyedül élt felnőtt életet), és pont azért ért véget egy 26 évessel, mert vele még nem (másoddiploma, anyuciékkal lakott, olyan volt, mint egy gyerek).
Pedig a kor alapján ugye a 26 évessel voltam egy korosztály.
7: és ha ugyanaz a csaj 30 lenne, akkor nem lenne komolytalan?
Az ember nem attól komolytalan vagy komoly, hogy mennyi idős, hanem attól, hogy hogyan viselkedik.
(persze, több komolytalan 18 éves van, mint 30 éves, de azért elég olyan csajjal találkoztam már, aki ennyi idősen is olyan volt agyban, mint egy tini)
#8 nem, nem lenne komolytalan, mert a +11 év alatt azért fejlődött és tapasztalt volna valamicskét az életből.
19 évesen most kezdi csak el kb, nyitogatja a szárnyait és próbálkozik, 30 éves meg már tudja merre hány méter
Én is egy komolytalan hülyegyerek voltam 19 évesen, az elmúlt 11 évben meg kb 180 fokos fordulatot vett az életem, rengeteget fejlődtem, rengeteg dolgot máshogy látok, fontossági sorrendem is átértékelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!