Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a párkapcsolat hosszútávon, ha a lány 19 éves, a férfi pedig 34?
Na, most muszáj megindokolni a kommentelőknek, hogy 34 éves, lassan középkorú férfiaknak miért kell tinilányokkal kezdeni.
19 éves csajnak kb te vagy az első komolyabb kapcsolata, nyilván akar még élni a jövőben és más férfiakat is megismerni. Nem valószínű, hogy innentől 70 éves koráig te leszel az egyetlen férfi az életében. Nem tudom, mi abban a jó, hogy mondjuk 6 év múlva lép le, és te 40 évesen nézhetsz új nő után. Akkor már nem biztos, hogy megint összejön a 20 éves nő.
Az meg vicc, hogy 19 éves ugyanolyan érett, mint egy 30 éves.
HA egy 30 éves annyira érett, mint egy 19 éves, az nem a fiatalabbat degradálja, hanem az időset. Lehet egy 19 éves ugyanolyan érett, mint a 30 éves, de a 19 éves pár éven belül érettebb lesz és túl fog lépni a másik felen. A másik meg az, hogy magamon is tapasztaltam, hogy 25 éves korig minden egyes évben másmilyenné formálódott a személyiségem, míg megállapodott ott, amilyen most.
Ehhez kapcsolódva hallottam hasonló sztorit és a férfi nem értette, hogy a már felesége miért változik ennyit - hát azért, mert fiatal volt, jóval fiatalabb. Egy gyerek után el is váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!