Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar betért muszlim férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar betért muszlim férfi vagyok. Szerintetek jó ötlet lehet, külföldi (pl. arab, vagy indonéz) feleséget keresnem magamnak ? Vagy pedig a nagy kulturális különbségek sajnos tönkretennének egy ilyen házasságot hosszútávon ?

Figyelt kérdés

jún. 16. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy troll vagy...
jún. 17. 00:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Még annyit elfelejtettem, hogy szerintem a muszlim nőkhöz pénz kell, meg kár, gondolom neked egyik sincs.
jún. 17. 00:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Itt, Malajziaban, a muszlimok eneklik az Allah akbar valillah hilhamd-et, es nyiszaljak a marhakat, nem a GYK-n lognak. Trollololo....

40F incel

jún. 17. 04:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te troll vagy 40f incel?

Vagy nem is tértél át?

jún. 17. 06:26
 15/21 anonim ***** válasza:

"Ugyebár a Korán nem engedi meg, hogy muszlim nő, más vallásúval házasodjék."

Ez mondjuk baj!

Pont a muszlim menekült nőket kellene ide feleségnek importálni

De még a vallásuk is ellene van

jún. 17. 06:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Ez mondjuk baj!"

Nem baj, mert igy nem tudnak Chad-ezni.

40F incel

jún. 17. 06:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Elég sok elmebeteg van itt úgy látom...
jún. 17. 07:02
 18/21 anonim ***** válasza:

"Nem baj"

Nektek nem baj, nekünk annál inkább. Amíg ekkora férfitöbblet van addig itt elméleti esély sincsen egy boldog párkapcsolatra

jún. 17. 07:12
 19/21 anonim ***** válasza:
16%

"elméleti esély sincsen egy boldog párkapcsolatra"

Ezert kell indonez csaladba hazasodni, es az eskuvon az akad nikah utan kiosztani egy Gaviscon-t az apos pajtinak a boldog parkapcsolat zalogakent :)

[link]

40F incel

jún. 17. 07:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Jajj, már megint úgy osztod az észt az indonéz álomról hogy még incelként hivatkozol magadra Indonéziában

Nem érzed magadat kicsit hiteltelennek?

jún. 17. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!