Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolatra lehet számítani egy olyan lánnyal akinek feltehetőleg enyhe apa komplexusa van? (Főleg férfiak véleményét, tapasztalatát várom)

Figyelt kérdés

Bár én nem érzem olyan nagynak a korkülönbséget én 35 és ő 18.

Ő kezdett el közeledni, flörtölni ezerrel és újabban már "apucinak" becézett

Lehet egyáltalán normális kapcsolat vagy jobb elkerülni?

2023. okt. 13. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem apakomplexus. Az nem a nagy korkülönbséget jelenti, hanem hogy feltétel nélküli, szülői gondoskodást és szeretetet vár el tőled.
2023. okt. 13. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem kéne az apuci komment után mindegy hogy apqkomplexusos vagy se.
2023. okt. 13. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

De, ez kőkeményen apakomplexus. Majdnem kétszer annyi idős férfival kezd ki, mint amennyi idős ő.

Ha a másiknak (neked) is bejön ez, működhet. Nekem nem kéne, én az egyenrangú párkapcsolatban érzem jól magam. De volt olyan kolléganőm, aki egy életen át mindig nála legalább 15-20 éves férfiakkal volt. A magyarázat nyilván az volt, hogy egyéves korában elhagyta őt az apja.

2023. okt. 13. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább az, mint nem. Apakomlexusos általában képtelen döntésekre, tőled vár mindent, megfelelési kényszerben szenved.
2023. okt. 13. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Pénzes vagy ? Másképp nehéz elképzelni hogy kisnyugdíjas kellene egy 18 éves lánynak.
2023. okt. 13. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
De nem a kor miatt létezik apakomplexus. Olvassatok utána. Igen, ebben az esetben simán ott van a "power imbalance", de ez a lényege a szülő-gyerek kapcsolatnak. Ha a férfiak érettebbek lennének, 26 évessel is meglenne az érettségi, hatalmi egyensúly hiánya.
2023. okt. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!