Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy az incelek megelégelve a többéves társadalmi kirekesztettséget összefognak és komoly kulturális forradalmak fognak kirobbanni világszerte?
Vicces vagy:) Az incelek a társadalom egészéhez képest nincsenek túl sokan. Nincsenek annyian hogy komolyan befolyásolják a többséget. Ráadásul nem hiszem hogy képesek lennének összefogni. Jól elvannak az egymásnak ellentmondó hajmetesztőbbnél hajmeresztőbb nézeteik megvitatásával.
Meg hát ugye ahhoz fel kéne állni a számítógép elől...
Egyrészt: maga az incel jelenség nem túl elterjedt. Itt sokan emlegetik úgy, hogy igen és akár statisztikákat is hamisítanak hozzá, de a valóságban a társadalom incel része elhanyagolható.
Másrészt: az incel fórumok nagyrésze (külföldet is beleértve) anoním. Nem akarják felvállalni magukat még a közösségben sem, nemhogy emberek előtt forradalomként.
Harmadrészt: ezért tenni is kell. Ez pedig nem az erősségük. Több itteni incel vita során feljött a forradalom lehetősége és tudod mi volt a válasz?
a., én nem vennék részt a forradalomban mert szociális szorongásom van még a saját közegem közt is.
b., én nem fogom elindítani a forradalmat, de ha lesz majd csatlakozom.
Szerinted amíg nincs egy c válasz ami "oké, csapassuk" jellegű, addig lesz belőle bármi is? Te elindítanád kedves kérdező? Mert a sok önkéntes huszárral, akik addig nem tesznek semmit amíg más sem, nem mentek sokra.
5-ös vagyok. Bocsi, nem koncentráltam eléggé írás közbe. Tehát a 15 lány 16 fiút úgy értettem, hogy pl. gyerekként egy osztályba. Egyel több kisfiú nem oszt-nem szoroz.
Szóval nem, ha nőtöbblet lenne, kemény 3% akkor sem lenne ilyen mély önsajnáltatás részünkről. Ázsiai egyes részein is nőtöbblet van ami elég erősen kihasználnak a turisztikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!