Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet annak a magyarázata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak a magyarázata, hogy a férfinek illik első randin fizetni, miért attól lesz egy férfi férfi hogy az első randin fizet mi lehet ennek a kulturális oknak a magyarázata?

Figyelt kérdés
febr. 16. 14:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nőként akkor szoktam ragaszkodni hozzá, hogy fizetem a részem ha tudom, nem akarok második randit.

Viszont alapból nem szeretek drága helyekre menni ismerkedős fázisban. Ez nem a pénzről szól, hanem a gesztusról. Ha valaki sajnálja tőlem egy kávé és ásványvíz árát, arról nem tudom elhinni, hogy komolyan tervez velem. Én csomószor hívom meg a barátnőket vagy kollégákat egy kávéra. Aki tőlem ennyit sajnál, ne akarjon velem ismerkedni kapcsolat céljából, nem egyezik a felfogásunk.

febr. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!