Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan, hogy megbántátok, hogy bizonyos okokból elutasítottátok egy nő közeledését, pedig kedveltétek?

Figyelt kérdés

febr. 16. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, okkal utasítottam el.
febr. 16. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha én elutasítom a másikat azért történik mert mint nő nem jön be. Úgyhogy nincs mit megbánnni számomra.
febr. 16. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, nem. Bár nagyon ritka, de azért érzi az ember, ha valaki komolyabban közeledik, és ha nekem nem tetszik a nő, akkor az azonnal taszítónak hat.

Kár, hogy egy visszautasításomat én 100x kapom vissza... ilyenkor tudhatom, hogy elég szar ember vagyok.

febr. 16. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Nőként pofázok ide:

Tanuld meg végre hogyha a férfit érdekled akkor kimutatja sőt kimondja. Fölöslegesen kínálod fel a tested minden zugát hogyha egyáltalán nem vagy a zsánere. Ne te kezdeményezz mert nem a te dolgod.

febr. 16. 16:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy kimutatta, mások is mondták, hogy ezer százalék, hogy tetszek neki, jóban is lettünk, nagyon figyelmes velem, simogat, ölelget, mindig dicsér, hogy szép vagyok, de mikor rákérdeztem lehet-e több, azt modnta neki nem kell senki.
febr. 16. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

4: Én is nőként válaszolok: sose kezdeményezett olyan, aki nekem tetszik.

Nem is volt soha senkim, amikor erre vártam. Csak akkor, amikor én kezdeményeztem.

Erről ennyit.

febr. 16. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Drágám az kevés ha te arra alapozol, hogy más mint mondott, vagy megölelt téged. Sőt még az is kevés, hogy ágyba visz. Ha ő magától nem mondja, hogy párkapcsolatban szeretne veled lenni akkor te hiába csinálsz bármit. Marhára kevés, hogy kedvel, vagy feláll rád amikor szerelmesnek kellene magát érezni. Még mindig nem a nő dolga rástartolni a férfira hiába hiszik a nők azt, hogy az milyen menő. Annak okai vannak miért nem mondja ki, hogy legyetek együtt.
febr. 16. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

5: Szakíts vele, hátha meggondolja magát!

Mondd neki, Jóska, nagyon szeretnék egy párt, téged szemeltelek ki, de ha nem akarod, ne találkozzunk többet!

Ha egyszer mégis akarnád, keress meg, ha nekem nem lesz senkim, összejöhetünk.

febr. 16. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Mindig ez van nálam: én tudatosan tolom el az embereket, mert nem akarok nekik csalódást okozni, így inkább ki sem próbálok semmit sem.
febr. 16. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem volt ilyen, mindig megvolt az okom rá, és többnyire ugyanaz volt ez az ok.

Többnyire az volt ez az ok, hogy a csaj mondjuk úgy finoman, eléggé könnyűvérű. Nekem nincs olyanra szükségem aki boldog boldogtalannal összefekszik, főleg nem olyanra aki mondjuk a baráti, haveri társaságban is kipróbálta magát...

A másik ok leginkább, hogy nincs türelmem, se energiám, se kedvem egy kapcsolathoz. Ezt szoktam leggyakrabban elmondani, az első eset, a leginkább valós indokot inkább nem említem érthető módon.

tegnapelőtt 06:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!