Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő csak beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő csak beszélgetni akar társkeresőn?

Figyelt kérdés

20 nővel ismerkedtem pár nap alatt, de egyik sem akar azonnal szexet. Én pedig szexet keresek.

Tényleg csak unalomból beszélgetnek?

febr. 16. 15:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Társkeresőn ismerkedni szoktak normális emberek és nem szexet akarnak azonnal pár beszélgetés után ami a szexről szólt. Szexkeresőre menj lökött.
febr. 16. 15:29
 2/30 anonim ***** válasza:
87%

Ahhoz minek társkereső, ha csak üríteni akarsz?

Nyilván nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de ha csak erre jó neked a nő, erre találsz az utcán is.

Nyilván nem mindenkire igaz, de talán nálad kicsit többre vágynak és ezért nem vagy kompetens számukra.

febr. 16. 15:29
 3/30 anonim ***** válasza:
88%
Erre nem a társkereso valo, hanem a rosszlanyok.hu
febr. 16. 15:30
 4/30 anonim ***** válasza:
25%
Társkereső tele van megkeseredett nőkkel akiket elhagytak. Ők valójában nem akarnak társat, csak hirtelen ötlettől vezérelve felregisztrálnak, hogy hátha valaki tudja feledtetni velük a bánatukat, de valójában egy pasi sem elég jó nekik.
febr. 16. 15:45
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Velem beszelgethet barki aki no
febr. 16. 15:50
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Szexpartner keresőn próbálkozz!
febr. 16. 15:53
 7/30 anonim ***** válasza:
34%
És ilyennel állnak szóba a nők
febr. 16. 16:04
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

TÁRSkereső.

Nem szexkereső.

Te vagy rossz helyen.

febr. 16. 16:11
 9/30 anonim ***** válasza:
16%
8 nem kell a sóder,èn nem szexért vagyok fennt mégis tojnak rám
febr. 16. 16:15
 10/30 anonim ***** válasza:
35%

Csatlakozom 9-es válaszolóhoz.

Több társkeresőn is fenn vagyok komoly kapcsolati céllal, de ha 2 hetente bele is botlok valakibe, pár beszélgetés után elpárolognak szó nélkül, vagy törlik magukat, vagy csak szimplán nem válaszolnak, de olyan is van, aki be se lép többet. :|

39/F

febr. 16. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!