Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő csak beszélgetni akar társkeresőn?
Figyelt kérdés
20 nővel ismerkedtem pár nap alatt, de egyik sem akar azonnal szexet. Én pedig szexet keresek.
A baj veled van egyrészt, másrészt rohadtul nem szimpatikus, ha valaki szart se tudva rólam, bekategorizál.
Semmilyen Don Juannal, meg nős emberrel nem szexelek, volt 2 szüzem, férjnél vagyok, lassan 10 éve nem jàrtam társkeresőn, de innen látom a kérdésekből, hogy semmi sem változott…
febr. 16. 18:34
23/30 anonim válasza:
a hozzád hasonló üres, csak szexet akaró, amúgy unalmas, egyszerű emberekkel nem akarnak/unk találkozni!(ebből akár csak 1-1 elemet is kivehettek, lehet valaki nem csak szexet akar de unalmas a dumája) Ez a gond. Figyelemre vágyunk, és rendes kapcsolat alapjaira de mellette egy szórakoztató karakterre is. Leszűrik hamar, hogy eleve nem teszel bele effortot, nincs humorod, igénytelenül írsz, stb., ha ez így marad, nem érdekel sok embert a tali...
febr. 16. 18:34
24/30 anonim válasza:
Kérdező ha tudod, hogy sok nő szexelni akar, de a másik mondatodban ellntmondasz saját magadnak mert beszélgetni akarnak akkor minek a mennykőnek vagy társkeresőn? Menj szex kereső oldalakra. Ilyen hülye miért vagy? :DDD
febr. 16. 18:35
25/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy társkeresőn mély kapcsolatokat lehet kialakítani. De cáfoljatok meg!
febr. 16. 18:38
26/30 anonim válasza:
15 éve vagyok fennt társkeresőkön egy választ se kaptam
febr. 16. 18:41
27/30 anonim válasza:
Nemcsak társkereső létezik.
febr. 16. 18:43
28/30 A kérdező kommentje:
A szexkereső oldalakon kamu profilok vannak. Külföldi szupermodell csajok képeivel. Fizess elő az a lényeg nekik, de dugni nem fog onnan senki. Egyre több társkeresőn is ez van. Gépi üzenetet kapsz jó csajoktól, amit csak akkor tudsz elolvasni ha előfizetsz az oldalra. De többet írni nem fognak a kamugépek
febr. 16. 19:12
29/30 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy egy nő hajón dolgozik. 2 havonta haza jön pár napra. Neki nem fér bele az életébe párkapcsolat. Azért csak szexet keres. És ahogy mesélte olyan férfiakkal szexel akiknek feleségük van.
febr. 16. 19:15
30/30 anonim válasza:
A TÁRSkereső az főleg TÁRSkereső, és nem numerakereső. Nyilván van olyan is, aki azért van fent, de nem kellene elvárni olyantól, hogy vevő legyen rá
, aki nem írta ki a profiljára, hogy csak szexet keres. Bumble-t azért ajánlom, mert ott kiválaszthatja az ember, hogy mit keres, és akkor nem húzol olyat jobbra, aki kiírta, hogy komolyat akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!