Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rendjén való az, hogy egy férfival már 5-5 levelet váltottunk a társkeresőn, de még mindig csak beszélgetni akar és nem akart még személyesen találkozni?
Pár nap után találkozom mindig a lánnyal, mondjuk nem társkeresőzöm. Személyesen fog kiderülni minden, hogy megvan e a szimpátia, nem az érdekel, mennyire jól tud pötyögni a gép mögül.
Mondd neki, hogy találkozni akarsz vele jövőhét pénteken és legyél konkrét. ha nem jön össze kifogás miatt, hagyd a fenébe. Csak az egoját növeszti, hogy nőkkel irkál és hülyíti őket. Ha valaki látni akar, az talál rá időt, ha nem akkor meg kifogást
Juj, kicsit eléggé durva vagy. Leinformálás?? Ezt ismerkedésnek hívják, kislány! Megismerni a másikat.
Normális ismerkedési mód, a beszélgetés, kapise???
Tűrni??? Úristen, nyugodj már le a p..csába. Mit tűrsz? Azt, hogy meg szeretne ismerni téged?
Nem vagyunk egyformák. Fogadd el, vagy lépj le, ha neked lassú ez a tempó.
Egy kapcsolat az őszinte nyílt kommunikáción alapul. Hozd fel a témát. Ennyi.
Pasiként mondom, hogy az teljesen normális hogy leinformál, ismerkedik veled mielőtt találkozni akar. Szerintem fordítva is igaz, mert sohasem tudhatjuk kivel van dolgunk. Én csak annyira szoktam ebbe belemenni hogy létezik e a személy és nem esetleg a húga, nővére vagy egy vadidegen szórakozik velem.
Én például már egy éve töretlenül levelezgetek, és messengerezem, telózom egy lánnyal. Elfogadom hogy hosszú idő, de a távolság miatt nem megoldható a randi egyenlőre.
A normális szerintem kb. 2hét-3 hónap között van.
Szerintem lehet hogy a srác be van ijedve a netes randitól (én is először az voltam anno) vagy van valami egyéb körülmény ami akadályozza, ami bármi lehet de nem kell rosszra gondolni.
Tanácsolom hogy tapintatosan legyél picit határozottabb, például hogy nagyon szeretnéd őt látni és ajánlj neki helyeket randira. Tehetsz pici kedves engedményeket is neki de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!