Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?
Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.
Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.
175 centi vagyok és 98 kg, a vékony szép nők észre sem vesznek:)
30F aki mindig kiteszi ide a fotóját
Én is 175 cm/90 kg de én edzek nem vagyok elhizva.
Amit észrevettem az hogy ha magas (pl 180 cm feletti) és jóképű egy férfi akár aputeste is lehet vagy vékony esetleg kis túlsúly nem érdekli annyira a nőket. Főleg hogy félmeztelen sehol sem mutatkozik az ember, nyáron max 2 hét strandon. Télen, ősszel, tavasszal meg hosszú ujjúban van mindenki ott még kevésbé látszik hogy ki mennyire kigyúrt, ellenben ha magas és jóképű az egyből szemet szúr ez a nagy igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!