Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 70 kilós menő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.

Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.

febr. 5. 13:44
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
22%

A 2-es választ miért pontozták le?

Igenis létezik a skinny boy fétis, Európában elsőnek Svédországban jelent meg, már Németországban is tombol, hogy a gazdag nyugdíjas nők vesznek maguknak kilóra egy vékony fiatal fiút, akit pénzelnek.

Innen terjedt el, hogy a "csajok" erre buknak, de ez téves, mert a szexuálisan már inaktív öreg nők buknak erre, és fizetnek is érte.

febr. 5. 14:30
 12/44 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk 180 centihez még a BMI kalkulátor is a 71 kilót írja ideális testsúlynak. Orvosilag 59.9 kg - 81 kg között egészséges egy 180 centis férfi. Aki nagyon extrán izmos, annak lehet optimális a magasabb testsúly, de ott már nem csak ilyen edzegetés szintről beszélünk, hanem ahol láthatóan gömbölyödnek az izmok.
febr. 5. 14:34
 13/44 anonim ***** válasza:
8-as, elsösorban úgy értettem én is, hogy a magasságuk, de azért azt nem lehet állítani, hogy egy 70 kilós, 170 centi magas fiúcskából 10 év múlva 120 kilós izomkolosszus lesz, mert ez nem jellemzö. Kérdezönek az a problémája, hogy nagyon vékony. Aki ilyen testalkat, az soha nem fog 100 kilósra hízni.
febr. 5. 14:34
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

"Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?"

Onnan, hogy egyre többen tartják fontosnak odafigyelni az egészségre. Az átlag férfimagassághoz pedig 70-75 kg lenne az egészséges, nem pedig "a férfi száz kilónál kezdődik" disznóverseny.

febr. 5. 14:35
 15/44 anonim ***** válasza:

"Mondjuk 180 centihez még a BMI kalkulátor is a 71 kilót írja ideális testsúlynak."

Erről van szó. A rejtély megoldva! Biztos van az oldalon egy-kettő 180 cmes figura akik folyton megkapják az interneten meg mindenhol hogy nekik 70 kgnak kellene lenniük. Így terjedt el ezen az oldalon is.

febr. 5. 14:42
 16/44 anonim ***** válasza:
0%

"Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan

Nem alacsony, hanem vékony férfiakról van szó, és nem egyetemi közegről beszélek, hanem proli, egyszerű csajozásról."

Tökmindegy. Hiába gyúrod ki magad, ha látszik rajtad a tétovaság, meg ha csak dadogni tudsz visszaszólás helyett. Ha ez a problémád, nem izmot kell növeszteni, hanem pofát és tököt. Akkora nagypofájú trógereket ismerek vézna testalkattal, hogy leszakad a plafon.

febr. 5. 14:44
 17/44 anonim ***** válasza:
34%
Azt nem fogják fel, hogy ez nem arról szól hogy valaki férfi vagy nő, hanem arról, hogy milyen magas. Egy 180 centis nőnek ugyanúgy 70 kg az ideális testsúly. Egy 190 magas férfi meg lehet 90 kiló is, és még egészségenek számít. Makacs dolog a matematika.
febr. 5. 14:44
 18/44 A kérdező kommentje:

"Kérdezönek az a problémája, hogy nagyon vékony."

Nekem nem probléma, van nőm, csak szerintem hülyeség hogy az az alkat lenne a Best aminek én pontos megtestesítője voltam egész fiatal koromban. Én ezt nem vettem észre, de most se veszem észre, hogy nem tudom levakarni a csajokat magamról. Pedig ha ez lenne a legjobb alkat akkor bomlanának utánam a csajok XD.

febr. 5. 14:49
 19/44 anonim ***** válasza:

17#

Ha a magasságot méred össze a súlyal. Akkor miért van az hogy 190 cm lehet 90 kg, de 180 cm miért nem lehet 80? Csak 70? 🤔

febr. 5. 14:51
 20/44 anonim ***** válasza:
67%
70 kg szerintem is kevés. Én 82 kg vagyok, igaz 186 cm, és valaki szerint vékony vagyok.
febr. 5. 14:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!