Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?
Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.
Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.
A 2-es választ miért pontozták le?
Igenis létezik a skinny boy fétis, Európában elsőnek Svédországban jelent meg, már Németországban is tombol, hogy a gazdag nyugdíjas nők vesznek maguknak kilóra egy vékony fiatal fiút, akit pénzelnek.
Innen terjedt el, hogy a "csajok" erre buknak, de ez téves, mert a szexuálisan már inaktív öreg nők buknak erre, és fizetnek is érte.
"Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?"
Onnan, hogy egyre többen tartják fontosnak odafigyelni az egészségre. Az átlag férfimagassághoz pedig 70-75 kg lenne az egészséges, nem pedig "a férfi száz kilónál kezdődik" disznóverseny.
"Mondjuk 180 centihez még a BMI kalkulátor is a 71 kilót írja ideális testsúlynak."
Erről van szó. A rejtély megoldva! Biztos van az oldalon egy-kettő 180 cmes figura akik folyton megkapják az interneten meg mindenhol hogy nekik 70 kgnak kellene lenniük. Így terjedt el ezen az oldalon is.
"Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan
Nem alacsony, hanem vékony férfiakról van szó, és nem egyetemi közegről beszélek, hanem proli, egyszerű csajozásról."
Tökmindegy. Hiába gyúrod ki magad, ha látszik rajtad a tétovaság, meg ha csak dadogni tudsz visszaszólás helyett. Ha ez a problémád, nem izmot kell növeszteni, hanem pofát és tököt. Akkora nagypofájú trógereket ismerek vézna testalkattal, hogy leszakad a plafon.
"Kérdezönek az a problémája, hogy nagyon vékony."
Nekem nem probléma, van nőm, csak szerintem hülyeség hogy az az alkat lenne a Best aminek én pontos megtestesítője voltam egész fiatal koromban. Én ezt nem vettem észre, de most se veszem észre, hogy nem tudom levakarni a csajokat magamról. Pedig ha ez lenne a legjobb alkat akkor bomlanának utánam a csajok XD.
17#
Ha a magasságot méred össze a súlyal. Akkor miért van az hogy 190 cm lehet 90 kg, de 180 cm miért nem lehet 80? Csak 70? 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!