Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.aug. 9. 18:47
1/106 anonim válasza:
Aztán a p.nájátol meg átmész csicskába.
3/106 anonim válasza:
Próbálnak hatni, mivel ez mentális betegség. Valójában nem boldog és valamilyen szinten nem ép az sem, aki ebbe belemegy. Nem is heteróként mondom. :-)
4/106 A kérdező kommentje:
Én a p..ért csicskába? Soha nem estem bele ebbe a hibába.
aug. 9. 18:55
5/106 anonim válasza:
Nmlem nárci. Azok így nem fogalmaznának. Azok mégcsak szembe se néznek magukkal.
6/106 anonim válasza:
Tudod a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra. Te ennek egy remek példája vagy. Annyira boldogak voltak a nők melletted, hogy végül itt kötöttél ki panaszkodni olyan hangnemben, ami erős incel érzetet kelt.
8/106 A kérdező kommentje:
#3 Ha én mentalisan beteg vagyok, akkor sincs közük hozzá. 😄 Egyébként nem gondolom, hogy betegség, sokkal inkább beteges az, ami a mai világban megy, hogy a férfiak már kb nők, a nők meg férfiak. De ebbe ne menjünk bele, hogy kinek a nézetei helyesek ezzel kapcsolatban. Nekem jogom van ilyen parkapcsolatban élni, és ehhez, másnak semmi köze.
aug. 9. 18:58
9/106 anonim válasza:
Van elég sokfajta nő, szerintem találsz olyat aki eléldegél melletted szobanövényként és semmi gondja nem lenne ezzel.
10/106 A kérdező kommentje:
6# Most is párom van, már 5 éve vele, boldogságban. Talán azért, mert nőnek érzi magát mellettem, és nem egy papuccsal van együtt, ki tudja..🤣 És igen, itt vagyok, raerek, mind a ketten itthon fekszünk megfázva, unalmas. 😄
aug. 9. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!