Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Visszaolvastam. Nem írod sehol egy szóval sem, hogy ha majd dobod a mostani nődet akkor mit kap tőled mivel nem volt lehetősége pénzt keresni, félretenni, megalpozni kicsit a jövőt.. Mivel boldog tudatlanságban élt melletted és azt hitte, hogy örökké tart, mindig törődesz vele amíg él, csak hát mint már írtad jó párat lecseréltél.. Vagyis nincsen garancia még akkor sem ha most dúl a love.
Ugye azt írod a feministák... Utána pedig, hogy ismerősök, rokonok.. A te rokonaid feministák és az ismerőseid is? Körülötted mindenki feminista? Ilyen családba születtél? Gondolom rokonok azért szólnak bele mert nem idióták és látják, hogy ez így nem jó..főleg a nőnek.. Legalábbis amikor esetleg megszakad a kapcsolat akkpr biztos nem.. Addig ahogy írtam boldog tudatlanságban él mert bízik és szerelmes. Pofára csak később fog esni. Ezért próbálják a rokonok felnyitni a szemeteket. Mondjuk ha te meg látod, hogy valaki csalja a párját leszarod. Hát én rokonok, barátok közt nem szarom le. Én szólok neki, hogy baj e van köztük vagy csak megőrült mert erre rámehet a kapcsolata. Persze a döntés az övé így is úgy is de legalább szólok, hogy ne csináljon zavartan olyat amit esetleg élete végéig bánni fog. A rokonok, barátok legalábbis nálunk arra is valók, hogy szóljanak kellemetlen dolgokról is.. Ne csak a sok dicséret, képmutatás aztán a hátad mögött elmond mindennek...nálunk nem ez a barát.
"Menjünk vissza 20-30 évet. Akkoriban mindenki beteg volt? "
Nem, 20-30 éve, de 50-100 éve sem az volt, amit te leírsz.
Ha olyan határozott elképzeléseid vannak erről, akkor miért kell megerősítés ehhez neked egy anonim oldalról?
Na, ez a nagy kérdés! Ezen gondolkodj. Szóval érted mi a gondom... ha szerinted ez a jó, akkor nem kellett volna soha fennakadnod a beszólogató feministákon, és soha nem jutottunk volna el ide ehhez a kérdéshez, mert meg sem született volna! Lehet talán változol, és te is úgy érzed, hogy néhány kérdésben nem neked kellene döntened a pároddal kapcsolatban? Vagy más?
Na, szóval nem is nekünk kell választ adnunk. Ott neked kell elgondolkodnod azon, hogy új szemszögből os megnézegeted, esetleg kipróbálod a párkapcsolatról kialakított hitvalláaodat. Mert valami van, ami nem hagy nyugodni ezzel a témával kapcsolatban téged. És ez 1000%, hogy nem néhány csúnya gonosz buta feminista. (Vagy ha igen, akkor komoly önbizalmi problémáid vannak, és az teljesen más téma, semmi köze a párkapcsolathoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!