Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért
fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is
lesz?
Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
És neked közöd van a nő problémáihoz, amit esetleg nem oszt meg?
Nem gondolod, hogy egy idióta vagy?
Nem tudsz bánni az emberekkel, fogalmad sincs, hogy kell kapcsolatot kezelni, de vered a mellkasod, hogy milyen menő vagy...
Látjuk; csak nyilván a morál szót hírnévből sem ismered.
aug. 9. 19:03
12/106 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni ez hogy működik a gyakorlatban. Nem dolgozhat? Nem lehet olyan színű a haja amilyet szeretne? Nem vehet fel szoknyát vagy hogyan kell ezt elképzelni?
aug. 9. 19:04
13/106 A kérdező kommentje:
Adott egy párkapcsolat, mind a két félnek megfelel, elmondásuk szerint boldogok is, de ti megmondjátok, hogy ez nem így van és beleugattok más magánéletébe... Mi ez? 🤣
aug. 9. 19:07
14/106 anonim válasza:
Ez nem boldog párkapcsolat, ez ledominálás vagy dominancia. Részéről pedig egy tévképzetes burok.
aug. 9. 19:07
15/106 anonim válasza:
Nem mi kezdtük, nem mi tettük fel a témát, és ez az élet szembesítése. :-)
aug. 9. 19:08
16/106 A kérdező kommentje:
Dolgozhat, de csak akkor, ha az boldoggá is teszi. A pénz miatt nem mehet robotolni és szenvedni. Majd én azért megyek, és szenvedek is, ha muszáj. Igen, mielőtt valamit akar csinálni a hajával, velem kell megbeszélnie és nem vehet fel olyan ruhát, amiben mindene kint van. Minek mutogatna magat masnak? Főleg ilyen vilagban, ahol nyilt utcan eroszakoljak a nőket.
aug. 9. 19:10
17/106 A kérdező kommentje:
Ne te mond meg, másnak mi a boldogság szerintem.
aug. 9. 19:11
18/106 anonim válasza:
Szerintem az átlag emberekben ösztönösen van egyfajta undor a gáz/sz.r/cink emberek felé, pláne akkor, ha ezek az emberek még büszkén hangoztatják is a fogyatékosságaikat. Kb mintha valaki kiállna a városközpontba és azt ordítaná egy mikrofonba, hogy ő bizony 30 évesen is ágyba pisil, és az anyukája takarítja fel neki.
Akaratlanul is elfintorodsz, nem? Te még csak tudni se akartál róla hogy létezik egy ilyen szerencsétlen nyomorult, de mégis itt hangoztatja hogy min megy keresztül ő is, meg az anyja is.
Na ezért "fáj" a te viselkedésed másoknak.
aug. 9. 19:22
19/106 anonim válasza:
Kerdező,egyébként h érzed,rendben van az önbizalmad és az önértekelésed?
aug. 9. 19:22
20/106 A kérdező kommentje:
Én nem állok ki a városközpontba kiabálni, hogy milyen a párkapcsolatom. Épp ez a mondanivalóm lényege. Ez az én magánéletem, senkire nem tartozik, és nem rakom ki a nagynyilvánosság elé. Akivel együtt vagyok, neki ez megfelel, boldog, sosem szomorú mellettem, ne szóljon már bele ebbe senki, hogy máshogy kéne, mert szerinte kamu boldogság ez, meg beteges.🤔😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!