Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem lehet velem egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
aug. 9. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis önbizalomhiányos csicska vagy, aki csak mentálisanj nem stabil nőket képes/akar, mert mellettük érzi magát csak valakinek. GOndolom, az élet többi területén kis nyuszi vagy, így otthon akarsz kompenzálni.
aug. 9. 20:50
 42/106 anonim ***** válasza:
100%

"Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám."

És ezt el is higgyük neked? Csak álmodtad ezt.

aug. 9. 20:53
 43/106 anonim ***** válasza:
100%

Te egy beteg elme vagy, aki alacsony önértékelésű nővel él együtt.

Normális nő ebbe nem megy bele.

aug. 9. 20:54
 44/106 anonim ***** válasza:
100%
Melyek azok a dolgok amiket o nem tehet meg, de te igen?
aug. 9. 20:56
 45/106 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán nem fáj.
aug. 9. 21:00
 46/106 A kérdező kommentje:
Még mindig nem az a kérdés, mi a véleményetek az én parkapcsolatomrol,hanem,hogy emberek, mi jogon szolnak ebbe bele. 😄A személyeskedésekbe meg, inkább bele se megyek. Ti biztos egy tökéletes kapcsolatban éltek és remek emberek vagytok. 👌😄
aug. 9. 21:04
 47/106 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, te elkezdhetsz sztorizgatni, bizonygatni, de senki el ne merjen térni a kérdésedtől, amivel kapcsolatban még mindig senki nem érti, hogy mégis ki köt beléd, miközben te csak csendben éled a kapcsolatod a pároddal?
aug. 9. 21:08
 48/106 A kérdező kommentje:
Ha olvasod a kommenteket, ti tertetek el a kerdestol mar az elejétől kezdve.
aug. 9. 21:13
 49/106 A kérdező kommentje:
De több mindent megfigyelhetsz a kommentekben. Pl azt is, hogy van egy téma, amiben eltér a véleményünk, és míg ti személyeskedtek és beleszoltok más életébe, én egy rossz szót se irok rátok.
aug. 9. 21:16
 50/106 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ki kötött beléd amíg ide nem írtál?
aug. 9. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!