Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan dolgozzam fel a tegnap...

Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?

Figyelt kérdés

Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.

Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.

2011. jún. 15. 10:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi a sok tóparti meg erdős esetből csak egyet mondjatok már, ami megjelent a gyakorikerdeseken meg egyéb UFÓ-s oldalakon kívül? :) Csak egyet!
2011. jún. 17. 07:26
 62/136 anonim ***** válasza:

Kedves 7:26.

A Boon-on biztos hogy nem fog megjelenni ilyen még az RTL-től is várhatod ítélet napig.

Eratoszthenész Pentatlosz Elfogadta azt a tételt, hogy a holdfogyatkozást a Föld árnyéka okozza, az árnyék megfigyeléséből pedig egyértelműnek tűnt, hogy akkor a Föld gömb alakú. Amikor a gátőrök jelentették neki, hogy (a majdnem pontosan a Ráktérítőn fekvő) Szüéné (Συήνη – ma: Asszuán) városában a nyári napforduló idején délben a Nap nem vet árnyékot – a Nílus legmélyebb vízállásmutató kútjának fenekét is eléri a sugara – elvileg helyes módszert talált a Föld kerületének számítására.

A reformációig el sem fogatták h a föld gömbölyű mondjuk az egyháznak volt része benne. Most képzeld el h ugyan ez történik most csak más dolgokkal...a kézen fekvő hatalom édes mind1. Ugyan az van csak pepitába semmit nem haladtunk előrébb.

2011. jún. 17. 09:04
 63/136 anonim ***** válasza:
60%
Épp azt látom, hogy egyesek ugyanúgy boszorkányokat, démonokat meg szellemeket látnak mint a középkorban. És sajnos semmit sem léptek előre.
2011. jún. 17. 09:14
 64/136 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak UFO-s élményeim és egyik sem tóparton vagy erdőben történt... Igaz én nem is tettem föl róla kérdést.

A 26 éves anyuka

2011. jún. 17. 10:36
 65/136 anonim válasza:
100%

OFF

26 éves anyuka! Engem érdekelnének ezek az élmények. Ha lehet, nem mesélnél róluk?

2011. jún. 17. 11:03
 66/136 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen mesélek róluk, privátban vagy itt? Érdekel az öcsém története is?

A 26 éves anyuka

2011. jún. 17. 11:56
 67/136 anonim válasza:

Igen, érdekel. Kérlek ide írd, mert az e-mail jelszavamat nem tudom :D

Köszönöm

2011. jún. 17. 12:07
 68/136 Patkány.Király ***** válasza:
404 már csak 5 napod van
2011. jún. 17. 12:12
 69/136 anonim ***** válasza:
77%
Az "anyuka" jelzőt miért használod? Ettől nem lesznek hitelesebbek a hallucinációid :D
2011. jún. 17. 12:14
 70/136 anonim ***** válasza:
77%

Az első ilyen eset kb 10 éves koromban történt, az öcsém akkor volt 9. A keresztapám feleségével futni mentünk este 9 felé lehetett. Az ég nagyon tiszta volt sehol egy felhő, mi a lassúságunk miatt kicsit lemaradtunk az öcsémmel. Egyszer csak észrevett valami fénylőt az égen ami mozgott. Nyugati irányból észak kelet felé. Sétára váltottunk, hogy jobban megfigyelhessük azt a valamit. Elipszis alakja lehetett és körben piros, zöld, sárga és valahol a narancssárga és a sárga közötti színű fények voltak rajta ami viszonylag gyorsan forgott körbe. Haladt az égen majd egyszer csak eltűnt. A másik a kapunál labdáztunk nyár volt világos, de már kezdett esteledni. Egyszer csak észrevettem egy narancssárga gömb szerűt a kert végében. Közelebb mentünk és kiderült, hogy nem a mi kertünkben van hanem a szomszédéban. Több fa is volt ott, de a színe miatt szinte rikított az ágak közül. Mikor távolabb mentünk előjött a fenyőfa ágai mögül, ha közelebb mentünk eltűnt. Jó sokáig "játszottuk" ezt. Anyánk szólt, hogy későre jár és be kellett mennünk így sajnos nem láttuk, hogyan tűnt el. 14 éves voltam amikor volt egy nagyon valóságos "álmom" mai napig emlékszem minden részletére egyszer csak a fényes teremszerűben találtam magam, teljesen meztelen voltam 3 lény állt körbe én egy asztalon feküdtem, nem tudtam megmozdulni, csak a fejemet forgatni. Nem voltam lekötözve. A jobb oldalamon 2 a balon 1 lény állt. Nem beszélem hozzájuk csak magamban. Így mondtam el nekik az akkori egészségügyi problémámat. A jobbomon álló egyik lény a hasam fölé tette a kezét és egy sárga színű meleg fényt bocsátott ki a tenyeréből. Nem ért hozzám. Annyit mondott (természetesen a fejemben hallottam), hogy most már meg van oldva a problémám. Néhány hét múlva én is tapasztaltam, hogy valóban megoldódott a problémám (nem olyan jellegű volt a gondom, hogy fájdalommal járt volna). Néhány éve esett meg, hogy ültünk a szőnyegen az akkori párommal és egy kb fél méter átmérőjű színre olyan mint a tejüveg gömb lassan átlebegett a szobán. Fényes nappal volt. Balról jobbra haladt, majd egyszer csak eltűnt. Látta ő is (nem hisz a szellemekben UFO-kban stb), de el se akarta hinni. Az öcsém esete: fényes nappal volt éppen munkaidőben volt és ült. Egyszer csak bevillant neki egy kép, hogy ül egy narancssárga orvosi székre hasonlító székben és le van kötözve. Szürke bőrű lények állják körül (nem tudom, hogy mennyi) ő szabadulni próbál, de nem tud. Illetve még egy dolog eszembe jutott ez nem tudom, hogy mi lehet hátha tud valaki segíteni. Este olyan 11 éjfél fele amikor lefekszünk aludni néha tisztán hallok valamilyen zúgást (nem minden este, már kb 2 hete nem hallottam) magas feszültségű vagy munkagép zúgásához tudnám hasonlítani. Olyan szinten zavar, hogy nem tudok tőle aludni. Ha kimegyek a kertbe akkor is hallom, tehát nem a házból jön a hang. A férjem is hallotta, de nem nagyon foglalkozik vele. Viszont beszéltem az egyik szomszédunkkal akinek a háza 2-vel a miénk mögött van ő is és a férje is hallották többször is ezt a zúgást. Ők is kimentek sőt még az utcára is (én csak a kapuból néztem szét az utcára) és nem láttak semmi olyan dolgot ami ezt a hangot kiadhatná! Én is sokszor parázok főleg, hogy a férjem több mint fél évig külszolgálatban volt és egyedül voltam itthon a gyerekemmel és akkor is többször hallottam. Ilyenkor maradt az, hogy addig tv-tem ameddig majd el ájultam.

Bocs az offért

2011. jún. 17. 12:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!