Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan dolgozzam fel a tegnap...

Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?

Figyelt kérdés

Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.

Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.

2011. jún. 15. 10:43
 81/136 Tom Benko ***** válasza:
59%
Tegnap 15:00-nak: Mert bizonyítani az állítást kell, nem a tagadását. Ez egy tipikusan nem tudományos hozzáállás: állítok valamit, aki nem hiszi, bizonyítsa be, hogy nem igaz. Amíg azonban nem tudod valaminek a létét bizonyítani, addig miért kellene nekünk azzal foglalkozni?
2011. jún. 18. 12:37
 82/136 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tudós, így ne értem ez a tipikusan nem tudományos hozzáállás szöveget (nem is állítottam ezt)! Nem kell vele foglalkozni, de akkor miért is fecsérlik azok az idejüket akik drogosnak vagy őrültnek titulálják azokat, akik tapasztaltak valami hasonlót, mint a kérdező? Mennyi bizonyíték kell még? Sok a hamisítvány a képek és a videók terén is tegyük fel, hogy a 99%-a. De van egy kis gond az az 1%! Ha az 1% igaz akkor be is bizonyosodott, hogy van rajtunk kívül más értelmes életforma is az univerzumban, sőt még értelmesebb ha el tudnak idáig jönni... Nem vitát akarok gerjeszteni vagy provokálni, de hagyjuk már ezt a mindenki őrült, vagy részeg, vagy drogos dumát aki ilyet lát, tapasztal!

A 26 éves anyuka

2011. jún. 18. 12:47
 83/136 anonim ***** válasza:
59%
De érted, nem hogy 1% igaz kép, felvétel nincs, hanem 1 darab sem. Mutass egyet!
2011. jún. 18. 12:55
 84/136 anonim ***** válasza:
100%

Belinkeltem, aztán kitöröltem. Úgy is azt írnák rá a kétkedők, hogy nem igazi! Felesleges! Aki nem hisz nem egy kép, videó hatására fog hinni és nem azért mert nem tudnék hiteles képet, videót! Ha érdekel a téma kérlek nézz utána magad szerintem leszűrhető a kamu!

A 26 éves anyuka

2011. jún. 18. 13:02
 85/136 anonim ***** válasza:
Nyugodtan linkeld be. Magam is rengeteg képet, videot megnéztem már, mert szeretném tudni hogy itt vannak-e a földönkívüliek, de eddig még nem találtam hitelt érdemlőt.
2011. jún. 18. 13:04
 86/136 anonim ***** válasza:

Meg jegyeznék vmit...Tujátok van az állat és az ember tanulmányozza mi van ha mi velünk csinálják ugyan ezt?:D

Elvégre mi is állatok vagyunk csak tovább fejlődtünk-fejlesztettek az mind1. Az állat is csak annyit jegyez meg h ember...az ember meg hát földönkívüli:D szóval? Hogy is van ez? Mi csinálhatjuk ezeket a dolgokat mert értelmesebbek vagyunk akkor ezzel az erővel mért ne csinálhatná egy jóval értelmesebb faj ezt velünk?(mert megteheti alapon mint az ember) Nem tény amit leírok csak emberi logika szerint veszem elő a dolgokat...A szabályos kis kereteim belül:P. Ideje fel ébredni...mert ha a nagymamák látják ugyan ezeket akkor nem azt jelenti h elfelejtette be adni az inzulinját hanem hogy 7-baj van:D És momentán többet tudnak esetlegesen rólunk mint mi róluk(én is olvastam ilyet mint azt előbb felszólalt hölgy írt le meg akire azt hittem h leb*szottXD de hát félre értések mindíg vannak).

2011. jún. 18. 13:11
 87/136 anonim ***** válasza:
Szerinted ha vizsgálnának és kisérletezne rajtunk egy fejlettebb faj, akkor azt csendben egy erdőben elbújva tenné? :)
2011. jún. 18. 13:14
 88/136 anonim ***** válasza:
60%

http://www.youtube.com/watch?v=KRvWRrf__XA

Ennek a hatására ismerte el a mexikói légierő (ez az ő felvételük) majd a kormány is az UFO-k létezését! A francia és a brit kormány is elismerte az UFO-k létezését! És ők nem Kis Jóskák a sarki kocsmából!

Ha kell még linkelek!

A 26 éves anyuka

2011. jún. 18. 13:20
 89/136 anonim ***** válasza:
60%
Helyesbítés én soha nem szoktam leb*szni senkit sehol, mert nincs hozzá jogom! Csak rosszul esik ha valaki azt állítja, hogy drogos, vagy bolond az illető, mert látott valami "földön túlit". Sőt tisztelem bennetek (a kétkedőkben is akik szalonképesen írják le a véleményüket, másokat nem leminősítve vagy megbántva), hogy van véleményetek és kiálltok mellette! Ezért jó itt beszélgetni, mert nem csak bólogat mindenki helyeslően egy - egy témára, mint a kis boci, hanem pro és kontra is kifejtitek, hogy miért hisztek vagy nem hisztek!
2011. jún. 18. 13:25
 90/136 anonim ***** válasza:
60%

Előző vagyok nem írtam alá!

Elnézést!

A 26 éves anyuka

2011. jún. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!