Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?
Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
Térdig letolt nadrággal is tudok futni néhány métert, még így várandósan is! Igen életszerű, hogy már a sátor előtt letolja a nadrágját főleg ha nagyon kell, magamból kiindulva. Lehet, hogy a sátor közelében szeretett volna pisilni, de inkább elszaladt a bokorba tudjuk minek a hatására! Én hiszek neki a kétkedőknek pedig kívánom, hogy soha ne kelljen hasonlót átélniük, mint a kérdés feltevőjének!
Egy 26 éves anyuka
B@ssza meg a jeges medve...hallottam ilyen történeteket és mindíg erdőből vagy tó partról sátorozóktól.
Többségük annyira be van sz@rva minda mai napig h hihetetlen ne b@ssza már meg h ennyi szemtanú hazudik uggggggyan már kérem!Csoportos elrablásokról is vannak feljegyzések és Hipnózis alatt újra át élik az emlékeket meg minden...meg h pl mind egyik egyénnek ugyanaz abból a társaságból a beszámolója...azt egyik se tudja cseszni a hazugság vizsgálókat. ILYEN A VILÁGON NINCS!
Próbálj megnyugodni. Sajnos nem minden ufo jó szándékú, nagyon helyesen tetted, hogy mozdulatlanul maradtál. Legközelebb ne menjetek ilyen elhagyatott helyre sátorozni.
Szerintem szürkék lehettek, ahogy leszűrtem mesterséges világítással adott ki a jármű magából fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!