Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
Most komolyan, annyira érdekel, hogy elmennék oda, megnézném azt a helyedbe. Fényképezőgép, kamera lesz nálam, engem nem fog érdekelni, még a Facebookon is közvetíteném ezt, hadd tudják meg a többi ember is egyből a dolgot.
Benne vagy?
Csak azért kérdem, mert a legjobb feldolgozás az, ha szembe megy az ember a félelmeikkel.
Ha engem elvisznek, akkor örülnék is neki, legalább tudnám is az igazat.
2011. jún. 15. 12:46
22/136 anonim válasza:
11:28 vagyok! Kedves kétkedők az az igazság, hogy itt név és arc nélkül megy minden bárki bármit erről a témáról miért találna ki? Nekem is voltak hasonló élményeim (UFO, szellem stb)leírhatnám őket, de az az igazság, hogy aki kételkedik semmi sem fogja meggyőzni, talán még ha saját szemével látja az sem! Tapasztalat, az akkor barátommal láttunk valamit ami tőlünk max 2 méterre volt a szobájában. Ő is látta fényes nappal volt meg is kérdeztem tőle, hogy mi lehetett az nem tudta a választ! Ennek ellenére nem hisz semmi ilyesmiben! Én egy lassan 2 gyerekes anya vagyok hobbiból nem találok ki semmit, nincs értelme. Ez a lány bárki lehet, gondolom a történetét névvel sehol sem hirdeti! Én hiszek neki!
2011. jún. 15. 13:16
23/136 A kérdező kommentje:
Hát a Zemplénben sátoroztunk de utca házszámot nem tudok mondani mivel nincs.
2011. jún. 15. 13:22
24/136 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltok nagyon jól esik kedvesek vagytok. De egyre inkább úgy érzem ezt magamtól kell feldolgoznom és nem tud segíteni senki, hiába mondom el bárkinek is, vagy hülyének néznek vagy azt hiszik hazudok. Igazuk van nem várhatom el hogy el higgye ezt bárki is mert én se hinnék csak a saját szememnek. A párom el hiszi mert mi olyan szigorú vallás szerint élünk amibe nem szabad hazudni, ezért hisz nekem. Tudja hogy nem hazudhatok mert az Isten szemében bűn. Szerinte hiába mondom el bárkinek ami velem történt, attól nekem nem lesz jobb. Sajnos magam kell ezt feldolgoznom egyedül. De örülnék ha 404 vagy UFO-kutató írna, és ha tényleg ufó szakértők hozzászólnának valamit.
2011. jún. 15. 13:43
25/136 anonim válasza:
Elmondanád ez egészet részletesen apránként? Minden részletre kíváncsi vok!!
2011. jún. 15. 13:56
26/136 anonim válasza:
13:16 - a kétkedők nem hiába írnak, mert sok dezinformáció jelent meg ezen az oldalon, főleg azok, amik már kismilliószor meg lettek cáfolva, vagy kiderült róla az igazság, hogy egy átverés az egész.
Tudod, hogy szól a farkast kiáltó esete? Hallottál róla? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy mi is ez.
Kérdező - 404 rég járt itt, szvsz. nem fog ide írni. Ő neki volt egy pár, érdekes húzása, csodálom, hogy nem tiltották ki korábban az adminok, amikor valakit fölöslegesen paráztatott egész éjszaka. Remélem örült magának, hogy valakinek szerzett egy álmatlan éjszakát.
2011. jún. 15. 14:11
27/136 A kérdező kommentje:
Kijöttem a sátorból pisilni. Amikor kijöttem a sátorból egyből hallottam azt a gyengén zúgó hangot. Ahhoz lehetne hasonlítani a zúgást mint ha egy magas feszültségű villany hálózat alatt állnál. Zúgott de csendesen. Akkor felnéztem hogy mi a fene zúg ott a semmi közepén amikor ott nincs áram. Felnéztem és akkor láttam meg az ufót. Szép színes volt lila, sárga, zöld és fehér ha jól emlékszek. Egy helyben állt nem mozdult semerre sem csak úgy állt de inkább lebegett mert néha megmozdult. Amikor megláttam úgy megijedtem hogy a gyomromat a torkomban éreztem. Rendesen felkavarodott a gyomrom és halálfélelmem volt. Beszaladtam egy bokorba és elbújtam. Amikor beszaladtam a bokorba, hallottam egy nagy kattanást és kijött egy fény az ufóból és egyenesen rám vetítődött meg a bokorra. Szerintem észre sem vettek volna ha nem szaladtam volna a bokorba. Szóval akkor kezdtek el rám világítani amikor elszaladtam addig nem. Utána mozdulatlan voltam hátha nem vesznek észre. A fény olyan 3méteres lehetett elég nagy volt és erős fény. Vakító fény. Olyan fél percig világította a bokrot én meg addig mozdulatlanul guggoltam még a kezem is a levegőbe hagytam olyan voltam mint egy bábú. Közbe sírtam és imádkoztam. Utána kikapcsolták a fényt és nagyon lassan elmentek és én nem mozdultam meg egészen addig amíg a hegy végében egyszer csak eltűntek. Utána beszaladtam a sátorba és sírva meséltem el a páromnak. Átölelt megnyugtatott azt mondta reggel hazamegyünk próbáljak meg aludni. El se tudtam aludni és vártam a reggelt hogy világos legyen és csak emiatt jöttünk haza amúgy maradni akartunk még vagy 2 napot.
2011. jún. 15. 14:21
28/136 anonim válasza:
"én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal"
Nem igazán értem ez a rész hogy következhetett be.
2011. jún. 15. 14:47
29/136 A kérdező kommentje:
Igen lehúzott pizsamával guggoltam a bokorba mozdulatlanul és úgy is szaladtam lehúzott nadrággal a bokorba. De csak a combomig volt lehúzva nem a bokámig én csak a combomig szoktam lehúzni. Amúgy is anyám pizsamája és az bő rám.
2011. jún. 15. 15:09
30/136 anonim válasza:
"Nem iszok soha alkoholt.." Akkor jobb,ha elkezded...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!