Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
"Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe."
Lehúzott pizsamanadrágban bújtál el?
2011. jún. 15. 11:44
12/136 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nehezen dolgozod fel. Talán a legjobb megoldás az elfogadás. Néhány évvel ezelőtt volt egy "álmom" azért írom, hogy "álom", mert sosem volt ilyen, hogy egy álomra ilyen minden részletekbe menően élesen emlékezzek. Egészségügyi problémám volt, ezt elmondtam az engem körülálló lényeknek az egyik a hasamra tette a kezét és egy sárgás fényt bocsátott ki a kezéből ami meleg volt. Néhány hét múlva megoldódott a problémám.... Mekkora volt az UFO?
2011. jún. 15. 11:48
13/136 anonim válasza:
Van egy végtelenüldurván nagy univerzum, amiben milliárdszor millárd csillag körül még ennél is több bolygó kering.
Nem hiszem el, hogy rajtunk kívül nincs értelmes élet.
De hogy a milliárdszor milliárd csillagrendszer még több bolygójáról az űrlények tényleg azt vegyék trideóra, ahogy te letolt pizsamában rettegsz a bokorban valahol 1500 méterre mindentől, az viszont legalábbis nevetséges...
2011. jún. 15. 11:58
14/136 anonim válasza:
"De hogy a milliárdszor milliárd csillagrendszer még több bolygójáról az űrlények tényleg azt vegyék trideóra, ahogy te letolt pizsamában rettegsz a bokorban valahol 1500 méterre mindentől, az viszont legalábbis nevetséges..."
Figyelj, ha lenne olyan technikám amivel ezt meglehetne csinálni én is megcsinálnám!
2011. jún. 15. 12:05
15/136 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondolkodok mint a párod,hogy hiszek bennük,de már nem érdekelnek.Régen még nagy dolognak tartottam,ha valaki ufót lát,meg sok könyvet is elolvastam a témában,de már nem izgat,mert rájöttem,hogy na és akkor mi van?Minden úgy folytatódik az életemben ahogy eddig is,nem fogja megváltoztatni az,hogy láttam ufót vagy nem,léteznek e,vagy nem?Úgyis azt csinálnak amit akarnak,és akkor jönnek elő ha akarnak,de addig is a saját életünket kell élnünk.
2011. jún. 15. 12:12
16/136 anonim válasza:
Ti mindezt elhiszitek...? >.<" Ennyi erővel én is írhatnék valami hasonlót, aztán várhatnám rá a válaszokat... -.-"...
2011. jún. 15. 12:13
17/136 anonim válasza:
Én 404-es ufókutató vagyok.Legközelebb fogd meg, és hozd be nekem.
Nem tudom mekkora lehetett. Nem tudtam mihez viszonyítani az égen nem volt semmi amihez tudtam volna viszonyítani és sötét is volt még hajnali 3kor. De nem volt kicsi az biztos mert az a fény amit rám vetített az nagy volt kb. 3méter széles hatósugara volt! Az biztos hogy soha többet nem akarok menni sátorozni ezek után de még kirándulni se merek többet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!