Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?
Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
Szerintem úgy dolgozd fel, hogy különleges vagy. Nem midenki mondhatja el, hogy idegen civilizáció lényei figyelték meg. Te már nem az a hétköznapi ember vagy. Légy erős!
A kételkedő gúnyolódóknak pedig annyit, hogyha shot gunnal állok mögötted fél méterrel és azt mondom fuss mert agyon lőlek, lehet rajtad letolt gatya, vagy fájhat a lábad, olyan adrenalinod lesz hogy még az előtted lévő 170 es keritést is átugrod.
OFF
Ja egy kis statisztika. Magyarországon évente 13 ezer ember tűnik el! Nem hiszem, hogy ebből az összest Pakisztánba deportáljak bőrlabdát varrni..
Az ügyek számát gyarapítják az Interpol által kiadott körözések, családjogi vitában az ismeretlen helyre vitt gyerek utáni nyomozások, és az is, ha valamilyen magyar hatóság kerestet egy személyt - mondta el az [origo]-nak Szőgyényi Zoltán, az ORFK körözési osztályvezetője.
Az eltűnt személyek tartózkodási helye az esetek 99,38 százalékában ismertté vált.
És ennek mi köze az UFO-knak?
Hitler holttestét sem találták meg, a legenda szerint, de ettől, még nem jelenti azt, hogy a Holdra ment (mellékesen megjegyzem, hogy nála felmerült az is, hogy a szovjetek vitték el és ők ölték meg).
Eltűnt személyeknél, máris a földönkívüli elrablásokra kell gyanakodni? Persze, más eset, véletlenül sem állhat elő, pl. valaki beleeshet a kútba, vagy a hídról a folyóba, de lehet olyan is, hogy valaki megunta az életét és öngyilkos lett.
Azért legyünk már észnél, itt is: nagyjából mennyi idő telt el? Arról meg ne is beszéljünk, hogy minden apróságra odafigyeltek, mint a letolt gatya. Ezért is gyanús nekem az elrablás.
Tegnap 17:14 hozzá szólása nagyon egyedi :D.
Am meg k*rvár@ nem tűnne fel senkinek h pl egy panel lakásból el hopponálnak vkit egy 10 emeletesbe pl nem ismer senki semmit nincs társas élet...Ez a sátrazás téma pedig 1 pöppet el gondolkodtató azt hittem h csak az amerikaiaknál fordul elő hasonló...a megtörtént esetek szereplői nem tudják átb@szni a hazugság vizsgálót sem pedig az agy túrkászt itt aki nem mond igazat :D azok a kormányok volt már rá példa a történelembe pl mért támadták meg a World Trade Centert csuklás nélkül?:D azért mert tudtak róla...(de az embereknek beadták h ugye nem így volt teljesen más szálon és mien jól megkajálták)és egy indok volt h a közelkeleten derbizhessenek a szövetségesek az olajért no de van ilyen :D.Okuk van rá hogy titkolják meg mittom én:D
Máskülönben bejelentettek volna egy újabb háborút h szerencsétlen földön kívüli turista veszélyeztette Nevada ökoszisztémályátXD.Tudnak ezek a r*hadékok mindent az elrablásokat a "légköri jelenségeket" is stb.Mennyi ember beszámolója kell hozzá h észhez térjünk h még ebbe is hülyének vagyunk nézve?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!