Hogyan dolgozzam fel a tegnap esti ufó esetet?
Éjszaka sátoroztunk. Hajnalban felkeltem pisilni kijöttem a sátorból és akkor láttam meg az ufót. Az ufó kör alakú volt és lila, sárga, zöld és fehér színekben világított felváltva. Elbújtam egy bokorba de szerintem észrevett mert rám világított én meg ott guggoltam lehúzott pizsamanadrággal és sírtam félelmembe. Pár másodpercig világított rám zöld fénnyel én eközben kiterveltem hogy mozdulatlan legyek hátha csak a mozgást érzékelik. A tervem bejött és békén hagyott, elment.
Nem iszok soha alkoholt és nem drogozok sose. Nem vagyok elmebeteg és teljesen egészséges vagyok. 404 és ufó kutató válaszát várom főleg és azokét akik nem kiröhögnek hanem normálisak.
Erdőbe elbujva :) no igen az emberi evolúcióba a felismerhetetlenségig olyan lyukak vannak amit a büdös életbe senki ebben a korszakban feltárni nem fog és megjegyeztem h ne tényként kezeld vagy csak egy feltevés az egész, de ennyire figyelsz, :).
Csak feltevés...és a viták mindíg előrébb hozzák a jó megoldás kulcsát. Vélemény külömbségek mindíg voltak és lesznek még világ a világ felsőbb inteligencia akár ide oda.---->Tiszteletre méltó 13:14-nek
OFF
- Nem értem, hogy a 26 éves anyukának, miért kell ezt beírnia, hogy az, mert ettől nem lesz több, vagy kevesebb.
A hitelesség nem ezen múlik, hogy ki mennyire idős, vagy hogy szülő, mert lehet egy 40 évesen is valaki képregény/rajzfilm fanatikus, ez nem csak 14 éveseknek szól.
- Itt, a kérdések, mint UFO észlelések között is, sok a vaklárma. Elsősorban itt, azokra gondolok, akik belinkelik az oldalakat, ahol csak egy pár felvétel van kitéve, meg írás gyanánt egy néphülyítés és semmi több, mert alig két perc utánajárás alatt, könnyedén meg lehet tudni azt, hogy kamu az egész. Éjjel látón keresztül mutattak egy képet, valamilyen földönkívüliről, amiről kiderült, hogy egy víruskampány, mert egy játékgyártó cég csinálta ezt (valamilyen playstation játék volt az).
Erre mondom, hogy sok a dezinformáció, amiknél nem árt kideríteni, hogy melyik is a valóság.
2012-vel kapcsán is rengeteg teória látott napvilágot, hogy mi lesz azután, hogy már semmit
Máshol meg egymásnak adtak igazat az UFÓ hívők, hogy a kormányokkal megállapodtak az idegenek. Nos, egy fejlettebb fajt mit érdekelheti a papírforma, hogy kit rabolhat el. Fejlettebbek a fegyvereik, jobb a védelmük, akkor meg miért kell aggódniuk? Ha a kormányoknak meg csúcstechnológiás berendezéseik vannak, az oké, de kitől kapták és miért? Hol van ebben a logika? Úgyhogy sok ebben a kérdőjel és erre csak találgatások vannak.
Ezer szónak is egy a vége: nem kell minden hülyeséget elhinni.
ON:
Ide már korábban is írtam, hogy kaphatnék egy pontos helyet, hogy hol volt, mert Zemplén sem egy kis hely és a kereső egy Szlovákiai találatot is kidobott. Nem, nem a pontos koordinátákra vagyok kíváncsi, csak az érdekel, hogy hol - merre kell elindulni, hogy oda érjen az ember.
Kedves Krekonex!
Több leszek ha megadom a tiszteletet! Te miért vagy itt Krekonex néven? Na pont azért én is 26 éves anyukaként! Bárki lehetek a 26 éves anyukák közül de ha szeretnéd kiírom a teljes nevem a lánykorival együtt ha ez így nem csípi a szemed! Sőt ha kell még a települést is! Aztán ki-ki járjon utána, hogy mennyire vagyok hiteles 26 éves anyuka néven, mint mondjuk 52/f aláírással.... De miért is zavar téged?
A mexikói kormány ezt az álláspontját a légierővel együtt azóta se vonta vissza!
Tudom, láttam azt a videót! Nem is azt linkeltem be ezen egy dkg lény sincs: http://www.youtube.com/watch?v=KRvWRrf__XA
Amit Te írsz az állítólag (ahogy én tudom) egy "megtörtént estet" rekonstrukciója!
http://www.youtube.com/watch?v=rNsGgUebYWM
De az általam linkelt videó a mexikói légierő felvétele!
na most már akkor is így írom alá: A 26 éves anyuka :)
Jaj igen, amikor ezt kerestem azt is megtaláltam: http://www.youtube.com/watch?v=UlT8XyMrOFk&feature=related szerintem erre gondoltál. Ha jól tudom ez az általam belinkelt videóból van kivágva az a lény. Elméletileg ezt a lényt chupacabrának hívják, ami „kecskeszívó”-t jelent. (Mi apámat hívjuk így az öcsémmel, mert az meg a MI vérünket szívja)
A 26 éves anyuka
Ennyiszer mellélőni részemről! Köszi a linket, igen ezt is láttam már! (még hasonlít is apámra...:) ) Viccet félretéve a kérdező lány hogy van? Sikerült már azt az élményt feldolgozni? Elmondta a barátján kívül másnak is a környezetében?
A 26 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!