Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, hogy dolgozzam fel?
Már ne is haragudj, de ha visszafogadod, miután kidobta a nő, jó nagy .... vagy.
Majd úgyis jön a következő neki, ha most ilyen könnyen borította a családját, máskor is megteszi.
Szar ügy.
A férjed szimplán idióta, de nem baj, mert magasról nagyot lehet esni. (A sikerp*csák kizárólag kihasználnak mindenkit (férfiakat különösen), tisztelet a (teoretikus) kivételnek.)
Szépen neveld egyedül tovább a két gyereked, és ha a férjed néhány év múlva ripityára zúzott lélekkel és egóval visszajön, várd azzal a szeretettel, ami neked is jól esne, ha elszúrsz valamit és belátod, hogy nagy hiba volt. (Ha nem jön vissza, és nem bánja meg, és nem kér megbocsátást, akkor felejtsd el, és légy büszke arra, hogy túléltél egy ilyen végtelenül szemét és megalázó helyzetet.)
Kedves Kérdező! ez egy nagy veszteség, elvesztetted a párod, aki hűséget esküdött. Le kellene zárni, ami így összetört (most Téged, de később a többiek is érezni foják ezt, ha elmúlt a mámor, ami elborította az agyukat),mert összegaszgatva már nem lenne a régi, nem kell ezen fáradozni.
Teljesen haszontalan és káros magadat hasonlítgatni, rivalizálni !!!
Neked - bármíly hihetetlen, de ujjá kell születni - és megtalálni életed értelmét. Amíg élünk, ezt tehetjük, ilyenkor, legyünk bár 100 évesek, akkor is csak ezt.
Ha gondolod, írj egy mailt, és ott próbáljuk meg feldolgozni.Üdvözlet-aa
Utolsó válaszoló,elolvastam a története,nem semmi...
Én teljesen átérzem mindkettőtök problémáját.
1 éve én is kétségbeesetten írogattam ide, tettem fel kérdéseket.23 év házasság 42-43 évesek vagyunk, a nőcske 26 volt.Ronda.
Megbocsátottam,és nem bántam meg!
Ha szereted,akkor aszerint dönts,ne foglalkozz senkivel.
Ha ő is szeret még, visszamegy,hidd el!
Ha nem jobb lesz neked nélküle!
Vagyunk még rajtad kívül egy páran akik így jártak,csak nem írnak ide.Azt meg pláne nem vállalják be, hogy megbocsátottak,mert hülyének nézik...:(
Fel a fejjel!Várd ki a végét!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat egy kis lelket öntöttetek belém sajnálom, hogy a férjem nem olvassa őket bár most olyan elvakult, hogy úgy sem fogná fel. Ha még valaki tud valami biztatót kérem 1rjon minden segitség jól jönne.
Kedves ismeretlen aki 13:38-kor írtál nekem neked külön köszönöm nagyon tanulságos volt. Amin te átmentél az nagyon komoly rengeteget tűrtél el neki de biztos azért mert nagyon szeretted. Szívesen beszélgetnék még veled mert most úgy érzem jó ha minél többet tudok róla másokkal beszélni. Tegnap volt az újabb kiborulásom hazajöttem munkából és egész nap azon gondolkodtam, hogy mit tegyek mert egy semmi vagyok a nőhöz képest de akkor is itt egy család volt miért őt választotta? Amikor hazajöttem ott állt az udvarban hazajött ezt-azt segíteni mert mióta elment segítőkész lett nagyon és amikor megláttam kész voltam.Mondtam jöjjön be ő is és a gyerekek is mert mondani szeretnék valamit. Akkor már tök ideges voltam. Bent rákérdeztem, hogy igaz 50 éves fejjel lettél szerelmes, mert a lányának ezt mondta, de miért 18 éves aggyal döntöttél az életünkről? Ennyit kérdeztem és rámutattam a gyerekeire, hogy igaz nagyok már, de őket kellett volna nézni főként. Utána viszont már nem tiszta mi történt, mert megláttam milyen cuccokban van kezén nagyobb óra, mint a fejem és azonnal elborult az agyam. Mi soha nem engedhettük volna meg, hogy ilyeneket vegyünk. Nem voltunk csórók csak átlagosak most mégis úgy éreztem mellette senki vagyok és szinte büszkén viselte pedig ott még a gatya sem az övé ami rajta van. ez után dühömben neki ugrottam szétakartam verni az óráját és üvöltöttem a drága nagyfiam fogott le mert próbáltam ütni ahol értem erre fogta magát elment. Gyáván megint a gyerekeire hagyta a problémát én pedig órákig őrjöngtem. Átjött a barátnőm és lassan lenyugtattak, de szeretném egyszer megérni, hogy bocsánatot kér mert hetekig hazudott a szemembe és olyan fájdalmat okozott mint még soha senki és semmi. Kértem , hogy már neki a gyerekei jövőjére kéne gondolni őket kéne segíteni együtt lassan családot alapitanak erre készülni majd az unokákra, de mind hiába. Nem tudom mit tehetek most a gyerekek kérésére egy darabig kerül mert ha látom ezt váltja ki belőlem. Van ötletetek? Köszi minden segítség mindenkinek.
Az előző válaszoló vagyok ismét. A reakciód természetes,mindenkinél mást vált ki a dolog.Én szóban csináltam ezt,telefonon keresztül,mivel épp dolgozott,mikor kiderült.Olyanokat mondtam, be ne tegye a lábát,mert belevágom a kést,stb.(én aki, alapjáratban egy békés,konfliktuskerülő nő vagyok, de most kihozta belőlem az állatot)
Mikor 2 nap múlva eljött a cuccáért,már halálos nyugodtan tudtam vele beszélni.
A te esetedben,kerüld a látását,amíg le nem nyugodsz,mert ezzel a viselkedéssel a nő malmára hajtod a vizet.
Nem kell vele versenyezned.Ha őt akarja, nyerje meg.
Egy idő múlva,ha rájön,hogy hibázott, visszamegy,de ha nem ,ne sajnáld. Minden úgy fog történni,ahogy kell...
Csak ne készítsd ki magad miatta! Nyugtató tea,fürdők,kirándulás,stb, tereled el a figyelmed róla.Én így csináltam. Szia.Írhatsz nekem is privit,ha gondolod!
"és egész nap azon gondolkodtam, hogy mit tegyek mert egy semmi vagyok a nőhöz képest "
- újra mondom: NE HASONLÍTGASS! ne rivalizálj!
Árt a lelkednek! Ezzel magadnak ártasz!
Nem érdekes, hogy valakihez képest milyen vagy!
Amúgy ezt felzaklatott állapotban képtelen is látni az ember, de nem is az a lényeg, hogy valakihez képest milyen vagyok. Egy futóversenyen lehet ez szempont: ha második lettem- az elsőhöz képest lassabb vagyok, a harmadikhoz képest gyorsabb vagyok.
Kész. Többet nem lehet mondani így, ki vagyok én!
*
1.Minden ember egyszeri megismételhetetlen csoda.
2.És - Immanuel Kant szerint - minden embernek önmagában nyugvó célja van. Senki sem használhatja eszközként a másikát.
Ez a kettő adja emberi mátóságunk alapját. És ezt akarják megrendíteni, akik másokat le akarnak nyomni, az 'elnyomók'.Hogy ők magasabban érezzék magukat.
*
nekem is írhatsz,ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!