Szia Lányok! Hol vagytok elveszve? Nálam a helyzet változatlan zajlik a hol kiborulok, hol nem verzió. Most mondta a sógornőm, hogy a multkor ahogy beszélt az exemmel az kérdezte tőle, hogy szokott-e velem beszélni? Ő meg mondta, hogy persze legalább hetente egyszer és mikor megkérdezte miért azt mondta neki, hogy mert szerette volna kérni, hogy beszéljen is velem minél többet hátha az segít nekem. Milyen együttérző nem? Ja és azt mondta, hogy nem érti én miért vagyok ennyire kibukva? A sógornőm mondta, hogy szerinted amikor ott hagysz tulajdonképpen csapot-papot mindenféle magyarázat nélkül, amikor minden teher a másik nyakába szakad ne legyen az ember kiborulva, hisz én még érzek iránta az is baj, azért fáj. Na mit szóltok mintha érdekelné, hogy mi van velem. Mondta a sógornőm, mert ők a szomszédban laknak ahol a házuk van, hogy most már tök kész van, szépen megvan csinálva, minden még a konyha is szép fehér lam.parkettával van kirakva, uj fürdőszoba, uj bejárati ajtók, stb. Rohadt sokat ráköltött a ribi. Ha bármi adódna, vagy idővel kiderül, hogy nem müködik az egész mit csinál hisz visszafizetni nem tudná, ezzel tulajdonképpen ugy megfogta, hogy nem is tudna ha akarna sem eljönni. Ez a 22-es csapdája, hisz olyan gyorsan összejött vele, hogy még nem is ismeri. Szinte 1 hónap alatt ment végbe ez az egész, meg előtte amik voltak esti beszélgetések, de szerintem ez nem elég, hogy megismerj egy embert. Persze ő már korábban is istenitette, azt mondta, hogy az egy olyan inteligens nő, hogy az a hangját nem emeli fel, meg senkit nem sértene meg. Hát a dolgozók amikor kiállitja őket az udva közepére és ott tart eligazitást orditva lehet, hogy mást mondanak. Ez a süket nem tudom hol dolgozik? Juniustól uj néven fut a cég, mert áll. az előző ellen csődeljárás folyt, most nem tudom, ez meddig fog müködni, meg az ilyenek, hogy usszák meg mi az hogy más néven mehet tovább? A mult hónapban is azért csuszott a fizetés pár napot mert kikellett fizetni a kamion ruhát? Kb. 20-30 dolgozónál nincs több az kb. 200-300 ezer forint, ha ez probléma akkor lehet, hogy nagy bajok vannak ott, amugy meg szórja a pénzt, bárhol boltban, vagy most amit a házra költött, szóval nem értem, próbáltam a neten utána nézni, de konkrét dolgot nem találtam ezen a néven több minden fut most nem tudom mi van, de mindenesetre érdekes. Azért nem értem, ez a süket uram, hogy egyezhetett bele, hogy ennyit ráköltsön és ennyire függő viszonyba kerüljön tőle. Amugy meg ahogy néha felöltözteti, a sógornőm is azt mondta ugy nézett ki mint egy tip. roma pasi, jó tudjuk, hogy a nő az,de hogy belőle is azt csinál az érdekes, és nem akarja tudomásul venni, hogy a nő az ugy csinál, mintha nem volna csak azt fujja az nem az. Sajnos az egész viselkedése se mondd mást. Ma láttam eljött az autóért én csak a kulcsot adtam a kezébe, de már vagy 2 hete vagy több nem látott és olyan érdekesen nézett rám, amugy egy szót se szólt. Dehát onnan már szabadulni nem tud, ugy magához kötötte a pénzzel, hogy na. A lányomnak ahol tanul küldtek a koleszba 2 cipőt gondolom a nő választotta, meg nem az uram irása volt a csomagon sem, meg majd hoz a fiának is. Mondtam a gyerekeknek azért nehogy elolvadjonak, de csak nevettek. Végül is ha adnak valamit azt vegyék is el sőt adhatnának többet is. Nagyon félek a karácsonytól és a szilvesztertől, hogy hogy birom majd nélküle? Biztos kileszek majd még karácsonykor talán itt lesznek a gyerekek, de a szilveszter? Na csajok irjatok most ti jöttök pusza