Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, hogy dolgozzam fel?
Akkor végül is, Úgy nem csaltad meg.
A férjed tudott róla?
Amúgy érdekes,írod hogy sokat hallgatott.Úgy érted,nem volt beszédes?Magába zárkózó, olykor hangulatember-mert akkor ebben is hasonlítanak.
Érdekes,az én férjem is inkább hallgatni szeret ,mint beszélni.A ribi meg ikrek, imádott csacsogni...
Amúgy rák-ként én is inkább meghallgatom az embereket,akkor beszélek,ha van is mondanivalóm.Nem vagyok szórakoztató egyéniség, aki a semmiről is tud órákig fecsegni-mondjuk engem idegesít is....
Azért kérdeztem, amit, mert ha ténylegesen megcsaltad volna,lehet,hogy ő meg így akart "visszacsalni"...
Sajnos a Rák férfi tapasztalatom szerint elég nehezen hoz döntéseket, de ha hoz ,büszkeségből ahhoz tartja magát.
Lehet a férjed is így lesz, megbánja ,de nem mer visszatáncolni, inkább szenved majd a nő mellett...
G. vagyok.Mit is mondhatnék.Próbáld elterelni a figyelmed,hallgass zenét,menj el valahova,kapcsolódj ki!
Csináltass új frizurát!Vegyél új ruhákat,csípd ki magad.
Ha eldo
öntötted hogy még kell neked,és szereted a férjed,próbáld elhívni egy randira.Beszélgessetek!
Ha látod rajta,hogy gondolkozik,visszatáncolna, próbáld meg óvatosan visszacsábítani!
DE NE ALÁZKODJ MEG előtte,ez fontos.
Ha ez nem jön be, újítsd meg a kapcsolatod a férfival akiről írtál, próbáld meg vele féltékennyé tenni.
Lehet ,hogy közben még össze is jöttök,és jobb lesz mint a férjed!
Hidd el,aki el tudott menni,az nem is volt a tiéd igazán, van egy ilyen mondás!
Viszont még visszatalálhat hozzád,kérdés,hogy akkor neked fog -e még kelleni ezek után!
Egyenlőre ennyit.
Írjál,hogy mik a fejlemények,szorítok!
G.vagyok!
Ha van emailcímet, tudsz nekem privát üzenetet is írni!
Én a facen nem vagyok fent,csak az iwiwen-regisztráltasd oda is magad!
Meglátod,jót tesz ,ha megtalálsz rajta sok régi ismerőst...
meg újakat is szerzel!
Sajnos, csak az idő fog enyhülést hozni,nekem még 1 év után is előtörnek a fájdalmak, pedig mi együtt vagyunk, a férjem engem választott,nem a ribijét.
A nő gondolom erős kézzel fogja,irányítja. Hány éves amúgy a nő,neki nincs férje,családja?
Majd kiforrja magát....
Valamit nagyon tudhat ez a nő....ami bejön a férjednek,de majd pofára esik.
Tényleg bohócot csinált belőle a nő...de megérdemli,ha hagyja.
Kitartás! Puszi. G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!